Bursa Pariurilor ep.70–adevărul despre sure betting

2 săptămâni in urmă 10

Episodul din această săptămână al emisiunii Bursa Pariurilor va fi cu siguranță captivant, pentru că pariorii vor afla adevărul despre pariurile sigure! Expertul în pariuri sportive la bursă, Cătălin Mihalache, a explicat într-un tutorial cu captură de ecran, care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească valoarea cotelor pentru ca un pariu să fie SIGUR! Metoda explicată mai este cunoscută și sub denumirea de ARBITRAJ la pariuri sportive.

Pe lângă lecția de pariuri prezentată, au fost analizate 4 dueluri foarte interesante care au loc în acest weekend, pentru care au fost oferite și recomandări de pariere.

Avem și Pariul 14 din cadrul noului challenge săptămânal, de pariuri de tip Cota 2, foarte îndrăgit de pariori pentru faptul că se bazează pe reinvestirea câștigurilor și poate genera profituri mari pe termen lung!

VEZI AICI EPISODUL DE AZI DIN BURSA PARIURILOR

Nu lipsește rubrica BILETUL ETAPEI, unde vă este propus un cupon format din mai multe meciuri, la cotă finală 15, cu rambursarea mizei în cazul pierderii unui singur eveniment.

Pe Cota2.ro, cel mai important site de ponturi pariuri sportive din țară,puteți viziona și alte bilete și cote speciale propuse de redactori și din care vă puteți alcătui foarte ușor cupoanele pentru biletul zilei.

De asemenea, toți urmăritoriisunt invitați să participe la un concurs legat de acest episod, unde pot câștiga un premiu garantat, fără tragere la sorți! Detaliile sunt explicate în cadrul emisiunii.

VEZI AICI EPISODUL DE AZI DIN BURSA PARIURILOR

The post Bursa Pariurilor ep.70–adevărul despre sure betting appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă