Bursa Pariurilor: cum facem TRADING cu pariurile PRO și CONTRA?

1 lună in urmă 18

Episodul cu numărul 39 din Bursa Pariurilor, cel mai de succes proiect video din România pe această nișă de ponturi pariuri sportive, are subiecte foarte interesante pentru pariori, însoțite de recomandări și explicații din domeniu. Ca de obicei, Carmen Mandiș (jurnalist sportiv ProSport) îi are alături pe Adi Dobre (comentator sportiv Eurosport) și Cătălin Mihalache (redactor șef cota2.ro).

 

În cadrul rubricii Lecția de Pariuri, expertul Betfair Exchange (cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume)  a explicat pe înțelesul tuturor, într-un tutorial cu captură de ecran, cum anume se procedează în cazul TRADINGULUI, strategie aplicată de pariorii profesioniști pentru a obține profit indiferent de rezultatul final al unui meci, folosind atât pariuri de tip PRO cât și pariuri de tip CONTRA pe aceeați piață a unui meci.

 

VEZI aici episodul din această săptămână al emisiunii Bursa Pariurilor

 

În cadrul rubricii TOP Recomandări, au fost analizate 5 meciuri tari din acest weekend, pentru care Cătălin a oferit și câte 3 recomandări de pariere ale căror valoare medie este aproximativ cota 2 și care vă pot fi utile pentru a vă spori șansele de câștig. Cotele pleacă de la valori mai mici, dar cu șanse mai bune de reușită, dar merg până la pronosticuri pe marcatori sau Pauză/Final pentru cei care caută o doză de risc mai mare, dar și câștiguri pe măsură. Meciurile selectate sunt:

  • Tottenham vs Manchester United
  • Real Madrid vs Barcelona
  • Rapid Viena vs Salzburg
  • Slavia Praga vs Sparta Praga
  • U Craiova vs CFR Cluj

 

Nu lipsește rubrica Biletul Etapei în care vă este prezentat un cupon de pariuri format din selecții interesante care vă pot ajuta să vă alcătuiți singuri biletul zilei. Cota finală a biletului este 19, iar dacă se pierde un singur meci de pe bilet, miza este returnată.

 

În final, cireașa de pe tort este rubrica Duel de Pronosticuri în care Adi Dobre și Cătălin Mihalache oferă predicții de tip scor corect pentru toate cele 5 meciuri analizate în cadrul emisiunii, împreună cu un concurs lansat pentru toți urmăritorii.

 

VEZI aici episodul din această săptămână al emisiunii Bursa Pariurilor

The post Bursa Pariurilor: cum facem TRADING cu pariurile PRO și CONTRA? appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă