Bursa Pariurilor – challenge nou Cota 2 și Biletul Etapei

2 luni in urmă 18

Episodul cu numărul 57 din Bursa Pariurilor vă propune un challenge nou, săptămânal, de pariuri de tip Cota 2, foarte îndrăgit de pariori pentru faptul că se bazează pe reinvestirea câștigurilor și poate genera profituri mari pe termen lung!

Carmen Mandiș (jurnalist Prosport), Adi Dobre (comentator Eurosport) și Cătălin Mihalache (redactor șef cota2.ro) au analizat 5 meciuri foarte interesante care se dispută în acest weekend.

Specialistul în pariuri a oferit și câte o recomandare de pariere pentru fiecare dintre cele 5 meciuri, iar valorile cotelor sunt foarte bune!

VEZI AICI EPISODUL DE AZI DIN BURSA PARIURILOR

Nu lipsește rubrica BILETUL ETAPEI, unde vă este propus un cupon format din mai multe meciuri, la cotă finală 20, cu rambursarea mizei în cazul pierderii unui singur eveniment.

Pe Cota2.ro, cel mai important site de ponturi pariuri sportive din țară, puteți viziona și alte bilete și cote speciale propuse de redactori, care pot fi jucate casele de pariuri online licențiate în România.

De asemenea, toți urmăritorii sunt invitați să participe la un concurs legat de acest episod, unde pot câștiga un premiu garantat, fără tragere la sorți! Detaliile sunt explicate în cadrul emisiunii.

VEZI AICI EPISODUL DE AZI DIN BURSA PARIURILOR

 

 

The post Bursa Pariurilor – challenge nou Cota 2 și Biletul Etapei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă