Burleanu le-a promis 2,5 milioane de euro în 12 luni! Banii vor fi daţi înainte şi după alegerile din 2022 :)

2 luni in urmă 212

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:45, Digi Sport 1

  • Media: Liga Digisport, luni, 17:30, Digi Sport 1

Cum era de aşteptat, propunerea a fost votată în unanimitate!

Burleanu le-a promis cluburilor afiliate FRF 2,5 milioane de euro, bani care vor fi acordaţi înainte şi după alegerile de anul viitor

O mişcare care poate însemna, practic, realegerea lui Burleanu, anul viitor, în funcţia de preşedinte al FRF. Ar fi al treilea mandat pe care l-ar obţine, după cele câştigate în 2014 şi 2018. Teoretic ar fi ultimul. Doar teoretic pentru că, iniţial, programul cu care Burleanu a câştigat primele alegeri prevedea două mandate, după care s-a votat modificarea şi mărirea numărului la trei mandate!

Dacă proiectul va fi demarat în septembrie înseamnă că o parte dintre cluburi vor primi banii înainte de alegeri, iar altele după desemnarea viitorului preşedinte. 

Unul dintre motivele pentru care acum trei ani membrii afiliaţi l-au preferat pe Burleanu în dauna lui Ionuţ Lupescu a fost tocmai acela că "administraţia Burleanu i-a ajutat financiar spre deosebire de cea a lui Mircea Sandu, din care a făcut parte şi Lupescu".

Burleanu a încheiat Adunarea Generală în aplauze, după ce a promis un ajutor financiar consistent

"În seara aceasta trebuie să ne bucurăm de un meci de fotbal. Pentru ziua de astăzi, vă propun să ne oprim la aceste trei documente strategice. Nu înainte de a anunța un alt moment emoționant la care făceam referire în debutul întâlnirii noastre de astăzi.

Vă spuneam la început că această strategie tehnică este prima din istoria noastră, iar un al doilea element făcea referire la suportul financiar. Am făcut trimitere la stabilitatea financiară a FRF, la o relație foarte bună la nivel internațional, la o conectare extrem de puternică la tot ceea ce înseamnă mediu privat în România.

Toți acești pași mă ajută ca astăzi să vă pot comunica și să supun aprobării dumneavoastră crearea unui fond de investiții de 2,5 milioane de euro declarat exclusiv cluburilor afiliate FRF, bani care vor ajunge în următoarele 12 luni la fiecare dintre cluburile și asociațiile pe care le reprezentați.

Începând din această toamnă vom identifica împreună prioritățile fiecăruia dintre dumneavoastră, ținând cont de acest document strategic. Vom demara primele proiecte de asistență, susținute de federație, proiecte dedicate, exclusiv, fiecărui membru al FRF.

Am solicitat și sprijinul MTS-ului de a cofinanța această strategie tehnică. Așteptăm răspunsul lor în perioada următoare, fiindcă pasiunea pe care o avem la nivelul fiecărui club are nevoie și de suport financiar", a spus Răzvan Burleanu, la microfonul AGA.

Sursa: YouTube - FRF TV

Etichete: adunarea generala frf , razvan burleanu , promisiune burleanu , bani burleanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă