Burleanu a anunțat la ce meci ar putea să revină specatorii pe stadion: "Lucrăm pentru această dată"

1 lună in urmă 7

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

FRF va comunica în curând scenariul în care va organiza cele patru meciuri de la Euro 2020, iar Răzvan Burleanu spune că meciul cu Germania s-ar putea disputa pe Arena Națională cu o asistență de 30% din capacitatea arenei: "Discutăm în acest moment și cu reprezentanții Guvernului și cu UEFA, astfel încât la începutul lunii martie să anunțăm scenariul ales. Vrem ca primul meci al echipei naționale la care să participe suporteri să fie meciul cu Germania, unde să avem o capacitate de 30%.

Arena Națională, ocupată în proporție de 30% la România - Germania

Lucrăm pentru acest scenariu cu reprezentanții UEFA care s-au ocupat de organizarea Supercupei Europei. Ne dorim ca la București, în luna iunie, să avem o capacitate de 50%-60%. Rămâne de văzut și cum va continua campania de vaccinare", a spus Răzvan Burleanu, după Comitetul Executiv din 26 ianuarie.

România și Germania se vor duela în preliminariile CM 2022 pe 28 martie. Echipa națională a României a fost repartizată în grupa J a preliminariilor pentru CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

Etichete: romania , echipa nationala , meciuri romania , program romania germania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă