Burlacul 2021. Primul sărut al lui Andi Constantin scoate la iveală geloziile fetelor

4 săptămâni in urmă 1


Andi Constantin, fosta ispită de la „Insula Iubirii” și concurent la „Survivor România”, este noul Burlac, în cel de-al șaselea sezon difuzat la Antena 1. Show-ul a avut o pauză de cinci ani, iar acum revine cu un nou sezon pe 5 martie. Filmările au avut loc în România, dar și în Turcia.


UPDATE 26 martie: După o perioadă de adaptare petrecută în Turcia, Burlacul crede că a ajuns într-un punct în care lucrurile pot avansa și speră că le va cunoaște din ce în ce mai bine pe cele 14 fete rămase.


Primul său sărut cu una dintre acestea va scoate la iveală geloziile și adevăratele sentimente ale pretendentelor, astăzi, de la 20.30, la Antena 1. ”Simt și sper că lucrurile spuse de mine au ajuns la urechile fetelor, deja avem două săptămâni de când suntem aici, trebuie să avansăm în a ne cunoaște mai bine și sper ca lucrurile să ia o turnură mai serioasă în ceea ce privește relaționarea între noi”, mărturisește Andi Constantin, iar sentimentele sale sunt îndreptățite, astfel că o întâlnire din această seară se încheie cu un sărut, spre gelozia celorlalte fete. Mai mult, Burlacul pare că începe să își îndrepte atenția mai mult către unele dintre fete, iar către finalul serii va declara încântat: ”Cred că acest moment a fost perfect!”.Cine este norocoasa care reușește să îi atragă atenția și cum vor reacționa celelalte 14 fete rămase în competiție, cei de acasă pot afla astăzi, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprima intențiile pe care le are față de o fată.


UPDATE 25 martie: Plin de speranță și încredere că demersul său va începe să dea roade, Andi Constantin le va expune pe unele dintre fete unor situații extreme, vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii Burlacul. Convins că unele dintre fete încă încearcă să păstreze aparențele față de el, Andi decide să le scoată complet din zona lor de confort, pentru a le afla adevărata personalitate.


Astfel, de la parcuri de aventură, până la zboruri cu elicopterul deasupra magnificului Istanbul, Burlacul se va ocupa de tot ce este necesar pentru a afla cum se comportă fetele în fiecare situație în care se află, dar și care este cu adevărat relația dintre ele.


„Cred că între ele sunt anumite sentimente, resentimente, povești care nu au ieșit încă la suprafață. Mi-aș dori să văd ce se întâmplă când sunt doar ele în casă, pentru că atunci când le întreb primesc doar răspunsuri politicoase”, a spus Andi Constantin.


UPDATE 22 martie: În ediția de vineri seară, 19 martie, fetele de la Burlacul au continuat să ajungă la inima lui Andi Constantin.


Cele 14 fete rămase în cursa pentru a câștiga inima Burlacului știu că o întâlnire cu Andi le aduce ocazia de a se apropia de el și de a-și crește șansa de a primi un trandafir la următoarea ceremonie.Rând pe rând, Iulia, Roxana și Malinka se arată fericite pentru că au fost anunțate că vor avea o întâlnire.


La scurt timp după acestea le vor urma și Catrina, Angela și Cristina, iar cea mai fericită dintre ele se va dovedi a fi Dominique, cea care va fi invitată la o întâlnire romantică în doi, nu alături de un grup de fete.


UPDATE 18 martie: Dacă în ediția trecută a emisiunii Burlacul alegerea lui Andi a fost determinată de faptele uneia dintre concurente, de această dată decizia se anunță una grea înainte de următoarea ceremonie a trandafirului mâine, de la 20.30, la Antena 1.


Pentru a reuși să își dea seama cum poate face eliminările fără să greșească, Andi Constantin a decis să le expună pe cele 14 fete rămase în cursa pentru a câștiga inima Burlacului la situații cât mai inedite.„M-am gândit așa: o să încerc să analizez îndeaproape fiecare fată și să văd ce nu îmi place, cu ce nu aș putea să trăiesc lângă.


Practic... caut motive să nu dau acel trandafir. Nu caut defecte, caut nepotriviri... o să le pun în diferite ipostaze ca să își arate sau nu anumite trăsături”, a mărturisit Andi.


UPDATE 14 martie: Rodica Budurcă a venit la emisiune cu gândul să-l cucerească pe Burlac, dar alege să se retragă. Motivul pentru care tânăra afaceristă în vârstă de 24 de ani renunță la drumul către inima lui Andi Constantin este acela că are probleme de sănătate, în urma accidentului de mașină suferit chiar înainte de întâlnirea cu acesta.Deși accidentul părea să nu aibă niciun impact negativ asupra stării ei de sănătate, s-a dovedit a avea urmări mai grave decât a crezut concurenta. La sfatul medicilor, aceasta a decis să renunțe la show, potrivit a1.ro.


Rodica are 24 de ani și este studentă la Medicină, dar
conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Deși foarte tânără,
Rodica are deja o experiență de zece ani în muncă.


UPDATE 13 martie: Ediția de vineri seara, 12 martie, a fost una cu surprize pentru concurentele dornice să îl cucerească pe Andi. Din păcate, una dintre fete a făcut un gest care l-a deranjat pe Burlac. Bianca nu a acordat deloc importanță trandafirului dăruit din suflet de Andi Constantin și i-a luat în derâdere gestul.


„Nu sunt aici doar ca să apar la televizor și sper că nici voi! Am acceptat acest format pentru că eu, cu adevărat, am nevoie de cineva în viața mea și când fac ceva la adresa voastră o fac din tot sufletul.Am oferit un trandafir. Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, înseamnă o intenție, un sentiment”, i-a spus Andi Constantin Biancăi Bonef.


Bianca, asta ai încercat să faci, să mă umilești. Ție ți se pare o joacă, pentru mine este realitatea. Eu sunt aici cu intenții serioase. Nu era locul și cazul să luptați pentru acest trandafir!Te rog să părăsești frumos. Colegii mei te așteaptă și se vor asigura că ajungi cu siguranță în România”, a declarat Burlacul.


UPDATE 11 martie: Doar 15 fete au primit un trandafir roșu după prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de pretendente și, odată cu el, ocazia de a ajunge în Turcia pentru a încerca să îi cucerească acestuia inima definitiv.


În cea de-a doua ediție a emisiunii Burlacul, vineri, de la 20.30, la Antena 1, cele 15 fete sosesc în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției.După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, fetele așteaptă acum cu nerăbdare întâlnirile cu Burlacul, la Istanbul. Ceea ce ele nu știu însă este că Andi le-a pregătit multe experiențe de neuitat, dar și la fel de multe surprize.


Astfel, vineri, de la 20.30, la Antena 1, fetele vor afla că nu toate vor avea ocazia să iasă la întâlnire singure alături de Burlac și nici măcar nu vor putea să își aleagă colegele de cameră, ci vor fi distribuite într-un mod care nu le va încânta neapărat.


„Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.


UPDATE 8 martie. În ediția de vineri seara, doar 15 concurente au primit trandafirul, iar celelalte 10 au luat-o pe un alt drum, diferit de al lui Andi Constantin.


Cine sunt cele 15 fete alese de Burlacul în cadrul
Ceremoniei Trandafirului


Mădălina Alexe


Georgeta Catrina


Andreea Stoica


Iulia Cazacu


Malinka Zina


Vanessa Țone


Alexandra Mucea


Dominique Nuță


Cristina Jașcu


Ana Bene


Simona Bălăceanu


Roxana Răpăilă


Oana Barbu


Bianca Bonef


Rodica Budurcă


UPDATE 3 martie: În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia.


Andi Constantin este însă cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile.


„E o oportunitate enormă... să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul.


Tot timpul mi-am comparat următoarele relații cu cea de dinainte și multor femei le dădeam cumva forțat multe adjective pe care le avea ea și încercam să închid ochii la anumite lucruri care mă deranjau doar de dragul de a reuși să le încadrez în acel șablon.


Acum realizez că probabil am și rănit multe femei din cauza asta și posibile partenere de viață s-au pierdut pe drum tocmai pentru că eu nu am fost acolo, eram în trecut. Este timpul să distrug șablonul, sunt pregătit să iubesc din nou!”, spune Andi Constantin.


UPDATE 1 martie: În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia.


Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Emoționat, înainte de a le întâlni pentru prima dată pe cele 25 de fete, Andi a ales să le trimită o scrisoare.„Viitoarea mea iubită, prietenă, soție, am vrut să îți scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândești la bărbatul perfect și la atributele lui. Aș vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părți din mine pe care le-aș schimba, părți din mine la care aș renunța, însă ce îți pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simți apreciată și iubită”, a scris Andi Constantin.


„O să te rog să ne dai o șansă să uităm de toate șabloanele și să ne descoperim unul pe celălalt cu bune, cu rele, dar mereu reali. Vreau să ai încredere în tine, să fii tu, pentru că cel mai mult apreciez asta!


Asta ne face diferiți, iar diferit înseamnă special!”, a mai scris Burlacul înainte de prima sa întâlnire cu cele 25 de fete. Dintre acestea, doar 15 vor primi trandafirul roșu și vor fi alături de el în călătoria sa spre a-și găsi aleasa inimii.


UPDATE 24 februarie: Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1.


Andi Constantin este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii!


Antena 1 l-a anunțat pe Andi Constantin drept noul „burlac”. El va fi protagonistul noului sezon al show-ului Burlacul, cu Răzvan Fodor prezentator, potrivit paginademedia.ro.


Andi Constantin este multiplu campion la fitness și antreprenor.  În cel de-al șaselea sezon al emisiunii vor concura 25 de tinere.


„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas!


Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță, oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spune burlacul.


Despre emisiunea Burlacul


Ultimul sezon din „Burlacul” a fost difuzat în anul 2015, cu
fotomodelul Andrei Andrei protagonist. Primul sezon a debutat, la Antena 1, în
2010. Cătălin Botezatu a fost „burlacul” primului sezon. 


Emisiunea a fost prezentată de Cătălin Botezatu, Bogdan
Vlădău și Andreea Mantea. 


Formatul de la vremea respectivă: 20 de tinere,
diferite ca înfățișare și fel de a fi, vor încerca să-l cucerească pe „burlac”.


Antena 1 a avut pe post și varianta „Burlăcița”, care s-a
văzut trei sezoane. Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu și Andreea Mantea a fost
„burlăcițele”, cu Radu Vâlcan și Bogdan Vlădău în rol de prezentatori.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă