Buriații nu mai vor să moară pentru Putin. O coadă imensă de mașini s-a format la granița Rusiei cu Mongolia VIDEO

2 zile in urmă 30

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 11:59

351 citiri

Buriații și locuitorii Federației Ruse încearcă prin toate mijloacele să părăsească țara pentru a nu fi trimiși în război împotriva Ucrainei.

Ieri, 21 septembrie, au fost înregistrate cozi mari la granița cu Mongolia.

Acești cetățeni ai Federației Ruse nu au avut timp să achiziționeze râvnitul bilet către Istanbul, Erevan sau Tbilisi. În Kyakhta, la granița cu Mongolia, era o coadă de aproximativ 100 de mașini.

Este vorba despre bărbați apți de luptă, cu familiile lor, care încearcă să părăsească țara cât mai curând posibil, până când biroul militar de înregistrare și înrolare nu le va înmânat o citație.

Serviciul de presă de la Kremlin a spus că dacă sunt foarte mulți oameni care vor să părăsească țara, vor interveni grăniceri și agenții de ordine.

După discursul lui Putin din 21 septembrie, mulți bărbați ai Federației Ruse în vârstă potrivită de recrutare au încercat să aranjezet imediat procurarea de bilete de avion către acele țări care nu cer viză Rusiei - Turcia, Armenia, Georgia, Kazahstan etc.

În aceeași zi, o coadă mare s-a format la granița cu Finlanda. Prin această țară rușii vor să intre în UE. Cu toate acestea, rușii nu sunt bineveniți peste tot. Finlanda a decis deja să limiteze numărul de ruși cărora li se va permite să treacă în țară.

Țările baltice și Polonia și-au închis granițele rușilor. Și Letonia a spus că nu se vor face excepții pentru cei care încearcă să se sustragă de la mobilizare. În același timp, Germania propune să ofere azil politic recruților și dezertorilor din Federația Rusă.

Citește și:

Avalanșă de ironii ale rușilor după anunțarea mobilizării parțiale de către Putin. ”Ivan, e timpul să mori!” FOTO

Rușii au comentat ironic pe rețelele de socializare faptul că numărul proprietarilor de mașini Lada va crește în Federația Rusă, iar deținuții vor merge în continuare pe front, în...

Mașina de lux a unui propagandist rus a fost făcută scrum, în Crimeea. Suspecții sunt partizanii ucraineni

Incidentul a avut loc în Crimeea, unde o persoană necunoscută a incendiat o mașină Land Rover Freelander deținută de propagandistul rus Dmitri Kiselev. În jurul orei 2.00, la vila gazdei...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă