„Bunicul nebun merge all-in cu viețile noastre!”. Site-ul aeroportului Pulkovo din Sankt Petersburg a fost spart de hackeri

4 zile in urmă 33


Protest inedit imediat după ce președintele Vladimir Putin a decretat mobilizarea parțială în Rusia. Site-ul aeroportului Pulkovo din Sankt Petersburg a fost spart, iar hackerii au transmis mesaje împotriva războiului declanșat în Ucraina, relatează portalul Media Zona.


„Bunicul nebun merge all-in, viețile noastre sunt miza lui!”, se nota în mesajul care făcea referire, aluziv, la liderul de la Kremlin în vârstă de 69 de ani.


În continuare, autorul a evocat eșecurile armatei ruse și mobilizarea decretată pentru o nouă generație de „carne de tun”, a criticat desemnarea unor oameni nevinovați drept „agenți străini” și emiterea citațiilor pentru mobilizarea parțială.


❗️Сайт аэропорта Пулково взломали, заметила читательница «Бумаги». На главной странице — баннер против мобилизации pic.twitter.com/RRFWBLcJP2

— «Бумага» (@paperpaper_ru) September 21, 2022

Dacă ești înrolat în armată, predă-te cu tot echipamentul tău! Puteți primi despăgubiri și cetățenie UE.

Mesaj postat pe hackeri pe site-ul aeroportului:

„Anunțul a fost vizibil doar 10 minute”


„Anunțul a fost activ cel mult 10 minute. Site-ul a fost în revizie și problema tehnică a fost remediată”, a transmis serviciul de presă al companiei Vozdușnie Vorota Severnoi Stolițîi, care administrează aeroportul Pulkovo, prin intermediul publicație ruse Fontanka.


Aeroportul Pulkovo a fost inagurat în 1932. Aproape 20 de milioane de oameni îl folosesc anual.


Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina, declanșat de Rusia


Foto: ruaviation.com


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă