Bunica lui Javier Ontiveros a murit de coronavirus, la puțin timp după ce fotbalistul a plâns în direct la TV: ”O iubesc mult!”

1 lună in urmă 1

Serie A: AC Milan - Juventus, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Manchester United - Manchester City, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 2

Bunica lui Ontiveros a murit de coronavirus. Ce spunea fotbalistul în urmă cu câteva săptămâni

Atunci, bunica sa era internată în spital, după ce fusese infectată cu noul coronavirus. Clipul a devenit imediat viral în Spania, iar lumea l-a încurajat pe Ontiveros

Pe 5 ianuarie însă, bunica fotbalistului a încetat din viață, după săptămâni petrecute la terapie intensivă și luptă cu boala. 

”Dedic golul bunicii mele care e în spital și are coronavirus. Sper să se facă bine cât mai curând posibil. Am nevoie de ea și o iubesc mult”, declara mijlocașul de la Huesca, la finalul partidei cu bascii, în care a înscris singurul gol, în minutul 66.

Huesca, mesaj după moartea bunicii lui Javier Ontiveros

Huesca a transmis condoleanțe, imediat cum a aflat cumplita veste. 

”Transmitem cele mai profunde condoleanțe jucătorului nostru, Javier Ontiveros, și familiei sale”, a scris clubul din nord-estul Spaniei. 

Și prima sa echipă, Vázquez Cultural, din Marbella, a adus un omagiu bunicii fotbalistului. Ontiveros a evoluat de-a lungul carierei la Betis, Malaga, Valladolid, Villarreal și acum Huesca.

În august 2019, Villarreal a plătit 7,5 milioane de euro pentru Ontiveros celor de la Malaga

Ontiveros

Javier Ontiveros, după golul marcat în Huesca vs. Alaves/ foto: Getty Images Etichete: huesca , coronavirus , javier ontiveros , bunica ontiveros
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă