Bundesliga suferinței! Al patrulea jucător din campionatul german atins de cancer

1 săptămână in urmă 5

Articol de - Publicat joi, 22 septembrie 2022, 15:22 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 15:22

Jean-Paul Boetius, 28 de ani, extrema olandeză de la Hertha Berlin, are tumoare testiculară. După operație, va începe tratamentul de chimioterapie. La fel ca în cazurile lui Timo Baumgartl (Union Berlin), Marco Richter (Hertha) și Sébastien Haller (Dortmund).

Un an plin de griji în Bundesliga. Încă un jucător bolnav în campionatul german. 

Un alt pilon al Barcelonei părăsește echipa lui Xavi! O nouă aventură după 15 ani

BARCELONA

Un alt pilon al Barcelonei părăsește echipa lui Xavi! O nouă aventură după 15 ani

Mesajul clubului: „Gândurile noastre sunt alături de tine, Djanga!" 

Atacantului olandez Jean-Paul Boëtius, 28 de ani, de la Hertha, i s-a descoperit o tumoare testiculară. Clubul berlinez a anunțat că batavul, venit gratis în vară de la Mainz, a fost examinat miercuri. Atunci s-a dat alarma. Va fi operat în curând. 

„Gândurile noastre sunt alături de tine, Djanga!", i-a transmis Hertha pe rețelele de socializare. 

Este al 4-lea fotbalist din Bundesliga cu tumoare testiculară în 2022, al doilea al Herthei. 

Intervenție chirurgicală și chimioterapie

  • În aprilie, germanul Timo Baumgartl (26 de ani, fundaș central la Union Berlin) a fost diagnosticat cu cancer. După intervenția chirurgicală, a făcut chimioterapie. Și, pe 18 septembrie, a jucat primul său meci al sezonului, fiind titular la 2-0 cu Wolfsburg. Union i-a prelungit pentru încă o stagiune împrumutul de la PSV Eindhoven. 
  • În iulie, alt german, aripa dreaptă Marco Richter (24 de ani, aripă dreaptă, Hertha). A fost operat, a trecut prin chinurile tratamentului, dar a depășit perioada dificilă. Are patru apariții în actualul campionat, cu două goluri pentru alb-albaștri. 
  • Tot în iulie, vârful ivorian Sébastien Haller (28 de ani), de-abia achiziționat de Borussia de la Ajax și care nu debutase oficial la Dortmund, a fost al treilea jucător cu tumoare testiculară. A urmat pașii obișnuiți în asemenea cazuri dramatice. Intervenție chirurgicală și chimioterapie. Speră să revină în acest an la galben-negri.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Paradoxul neverosimil de la Barcelona: Gerard Pique era cel mai bine plătit fundaș central din lume, dar conducerea îl acuza că a prejudiciat clubul!

Antonio Rudiger face afirmații de neînțeles: „Am făcut greșeli premeditat pe teren”. Motivul e uimitor

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă