Bundesliga: Spectacolul este garantat pe „Borussia-Park” » Monchengladbach – Bayern Munchen se pariază la cota 1.55!

1 lună in urmă 31

Cea de-a 15-a rundă a sezonului din Bundesliga va fi deschisă de un duel de Champions League,care le va pune față în față vineri de la ora 21:30, pe Borussia Monchengladbach și Bayern Munchen.

Bavarezii vin pe „Borussia-Park” neînvinși în ultimele 20 de meciuri oficiale, serie în care au bifat numai puțin de 16 victorii. Cu 33 de puncte după 14 runde, Bayern este lider în Bundesliga, având două lungimi peste Leipzig care este pe locul 2 și cinci peste Leverkusen, formație care închide podiumul.

Gladbach, abordează confruntarea de pe locul 7 cu 21 de puncte, fiind la 12 lungimi de lider și la patru puncte de Dortmund, formație care se află pe locul 4, ultimul care asigură prezența la startul ediției viitoare a Champions League.

După un start bun de sezon, Monchengladbach a pierdut din turație pe final de an, nereușind nicio victorie în ultimele patru reprezentații din Bundesliga din 2020. Trupa lui Marco Rose a redescoperit însă gustul victoriei chiar la primul meci din 2021, scor 1-0 în deplasarea cu Bielefeld.

Cu o victorie în acest meci Gladbach va reintra în cărți în lupta pentru „Top 4”. În schimb, cu un rezultat negativ, elevii lui Marco Rose își compromit șansele la un loc pe podium în acest sezon și chiar participarea la startul ediției viitoare a Champions League. Cu cea mai bună ofensivă a sezonului, având 44 de goluri marcate, bavarezii vin pe „Borussia-Park” deciși să ofere o nouă reprezentație și să-și continue seria pozitivă din acest sezon. Duelurile din ultimul timp dintre cele două formații au fost mereu spectaculoase, selecția „peste 2.5 goluri” fiind câștigătoare pe linie în ultimele șase „directe”.

Pont: Monchengladbach – Bayern, Ambele marchează și peste 2.5 goluri în meci – cota 1.55

Echipe probabile Monchengladbach – Bayern Munchen
Monchengladbach: Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt – Kramer, Neuhaus – Embolo, Stindl, Hofmann – Plea
Bayern Munchen: Neuer – Sule, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Goretzka – Sane, Muller, Coman – Lewandowski.

The post Bundesliga: Spectacolul este garantat pe „Borussia-Park” » Monchengladbach – Bayern Munchen se pariază la cota 1.55! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă