Bundesliga: Koln- Bielefeld și Wolfsburg – Freiburg se pariază într-un „combo” în cota totală de 2.60 »»

1 lună in urmă 19

Astăzi în cea de-a 19-a rundă din Bundesliga vor avea loc partidele Koln- Bielefeld (ora 16:30) și Wolfsburg – Freiburg (ora 19:00). De la cele două confruntări am extras cele mai bune variante de profit, rezultând un „combo” în cota totală de 2.60!

Aflată pe locul 16 cu 15 puncte la două lungimi de Bielefeld care se află pe locul 15, Koln abordează confruntarea cu un moral bun. Și asta pentru că este neînvinsă în cinci din ultimele șase „directe”, iar pe teren propriu nu a mai cedat în fața adversarei de astăzi de mai bine de două decenii, mai exact din 1999.

Victoria din urmă cu două etape cu Schalke, scor 2-1, nu a fost însă dublată de un rezultat pozitiv, Koln cedând runda trecută la scor de neprezentare în deplasare cu Hoffenheim. De partea cealaltă, Bielefeld a avut o perioadă bună, cu două victorii și o remiză, dar vine după un eșec drastic pe teren propriu cu Frankfurt, scor 5-1. În tur, Bielefeld s-a impus cu scorul de 1-0, unicul gol al întâlnirii purtând semnătura lui Edmundsson (min.78). Se anunță un duel echilibrat, motiv pentru care vom paria în consecință.

Pont Koln – Bielefeld: PSF X-  cota 1.60

Echipe probabile Koln – Bielefeld:
Koln: T. Horn – Mere, Bornauw, Czichos – Wolf, Skhiri, Meyer, Hector, J. Horn – Duda – Dennis
Antrenor: Markus Gisdol
Bielefeld: Ortega – Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen – Kunze – Doan, Hartel, Yabo – Klos, Cordova
Antrenor: Uwe Neuhaus

Wolfsburg atacă podiumul! 

Imediat după acest duel, de la ora 19:00, va avea loc confruntarea dintre  Wolfsburg și Freiburg. Aflați pe locul 9 cu 27 de puncte, oaspeții stau mai bine la „directe” fiind neînvinși în ultimele cinci meciuri, bifând două victorii și trei remize. Misiunea lui Freiburg de a pleca cu punct sau puncte din jocul de astăzi se anunță însă infernală având în vedere că Wolfsburg este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon având cinci victorii și trei remize.

Înaintea acestui duel „lupii” se află  pe locul 6 cu 32 de puncte, la egalitate cu Leverkusen care este pe locul 4, „aspirinele” având și un meci mai puțin disputat, iar cu un o victorie urcă pe podium urmând a devansa Frankfurt, formație care se află pe locul 3 cu 33 de puncte. În tur, cele două formații au terminat nedecis, scor 1-1, selecția „ambele marchează” fiind câștigătoare în patru din ultimele cinci „directe”.

Wolfsburg – Freiburg , PSF 1- cota 1.63

Echipe probabile Wolfsburg – Freiburg:
Wolfsburg: Casteels – Mbabu, Lacroix, Brooks, Otavio – Schlager, Arnold – Baku, Gerhardt, Steffen – Weghorst
Antrenor: Oliver Glasner
Freiburg: Müller – Lienhart, Schlotterbeck, Gulde – Schmid, Santamaria, Höfler, Günter – Jeong, Demirovic, Grifo
Antrenor: Christian Streich

The post Bundesliga: Koln- Bielefeld și Wolfsburg – Freiburg se pariază într-un „combo” în cota totală de 2.60 »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă