Bundesliga: Duel al suferinței la Gelsenkirchen » Schalke – Mainz se pariază la cota 1.62!

1 lună in urmă 2

Astăzi de la ora 21:30, în prologul rundei a 24-a din Bundesliga, va avea loc partida Schalke 04 – Mainz.

Pentru gazde va fi meciul de debut al antrenorului Dimitrios Grammozis care l-a înlocuit pe banca pe Christian Gross, acesta fiind demis după umilința din runda trecută, 5-1 cu Stuttgart. Grecul devine astfel al cincilea tehnician al „minerilor” în acest campionat și are o misiune ingrată, de a salva de la retrogradare, „alb-albaștrii” fiind pe ultimul loc în clasament cu 9 puncte, la 8 puncte de Mainz, care se află pe penultimul loc în campionat. Palmaresul lui Schalke pe teren propriu cuprinde o singură victorie în acest sezon, scor 4-0 cu Hoffenheim. În rest, „acasă” noua echipă a grecului Grammozis are două remize și numai puțin de 9 înfrângeri (golaveraj 8-26). La total, linia de clasament a „minerilor” este una de coșmar: o victorie, 6 remize și 16 înfrângeri, „lanterna” fiind echhipa cu cel mai slab atac și cea mai slabă defensivă din Bundesliga (golaveraj 16-61).

Mainz, la un punct de supraviețuire! 

De partea cealaltă, aflată pe penultimul loc cu 17 puncte, Mainz se alfă la doar o lungime de locurile care să-i asigure prezența și în sezon viitor pe prima scenă a fotbalului german. După o serie de trei meciuri în care a obținut șapte puncte în urma victoriilor cu Union Berlin pe teren propriu (1-0) și Gladbach în deplasare (2-1) și a remizei cu Leverkusen de „afară” (2-2), elevii lui Bo Svensson, au cedat surprinzător runda trecută în propriul fief cu Augsburg, scor 1-0.

Or această inconstanță în rezultate îi fac pe „alb-roșii” să trăiască periculos această parte a doua a campionatului, în care obiectivul este clar, evitarea retrogradării. Cu un succes astăzi la Gelsenkirchen, Mainz rămâne în grafic pentru a salva sezonul. În schimb, un eventual rezultat negativ le-ar putea îngreuna misiunea băieților lui Bo Svensson. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm ca astăzi Mainz să aibă inițiativa și să dea totul pentru a pleca cu toate punctele puse în joc de pe terenul „lanternei”. În tur, cele două au remizat spectaculos, scor 2-2.

Pont: Schalke – Mainz, Mainz câștigă oricare repriză – cota 1.62

Echipe probabile Schalke – Mainz:
Schalke: Langer – Becker, Mustafi, Thiaw, Kolasinac (c) – Stambouli, Mascarell – Raman, Serdar, Harit – Hoppe
Antrenor: Dimitrios Grammozis
Mainz: Zentner – St. Juste, Bell, Niakhate – da Costa, Kohr, Latza (c), Mwene – Stöger – Glatzel, Onisiwo
Antrenor: Bo Svensson

The post Bundesliga: Duel al suferinței la Gelsenkirchen » Schalke – Mainz se pariază la cota 1.62! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă