Bundesliga, doar o rampă de lansare! Moruţan, pe urmele "Regelui": la ce club uriaş vrea, de fapt, să ajungă "noul Hagi"

1 lună in urmă 19

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

După interesul manifestat de Galatasaray, Porto şi Inter Milano, presa germană scrie că alte două echipe s-au înscris în cursa pentru semnătura celui poreclit "noul Hagi": Bayer Leverkusen şi Hoffenheim.

Ce a declarat agentul lui Olimpiu Moruţan în presa germană: fotbalistul visează să ajungă la Barcelona

Nemţii de la Sky au stat de vorbă cu Florin Vulturar, agentul lui Olimpiu Moruţan, iar impresarul a dat detalii despre viitorul fotbalistului de la FCSB.

"Sperăm că următorul pas va fi într-unul din TOP 5 campionate, iar aici se numără şi Bundesliga, bineînţeles. Părinţii lui Moruţan locuiesc în Germania de 10 ani.", a declarat Vulturar, pentru Sky Germania.

Germania ar fi doar o rampă de lansare, cel puţin pentru moment, pentru că visul lui Moruţan este să joace pentru FC Barcelona, mai adaugă jurnaliştii germani după ce au stat de vorbă cu impresarul jucătorului de la FCSB.

  • Gică Hagi a evoluat la FC Barcelona între 1994 şi 1996.

Ce scriu nemţii despre Olimpiu Moruţan

Jurnaliştii germani l-au analizat pe Olimpiu Moruţan şi au aflat că mijlocaşul celor de la FCSB este poreclit "noul Hagi". 

"Olimpiu Moruţan este considerat unul dintre cele mai mari talente din fotbalul românesc. Este considerat de mulţi 'noul Hagi', iar Hagi nu este doar cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, dar a fost pus pe lista 'FIFA 100' de legendarul Pele, o listă publicată în 2004, cu ocazia aniversării FIFA - 100 de ani. ", scriu cei de la 90min.de.

"Pe lângă Galatasaray, Porto sau Inter Milano, conform Sky, două formaţii din Bundesliga sunt interesate de internaţionalul român U21: Bayer Leverkusen şi TSG Hoffenheim. Moruţan şi-a arătat talentul la EURO U21 din Slovenia şi Ungaria, acolo unde a terminat Grupa A pe locul 3, după Olanda şi Germania.", mai scriu jurnaliştii germani.

Real Madrid - Barcelona e LIVE pe Digi Sport 1,  de la ora 22:00

Etichete: bayer leverkusen , hoffenheim , olimpiu morutan , florin vulturar
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă