Bundesliga: „Der Klassiker” își derulează un nou episod » Pariem pe forța campioanei în Bayern – Dortmund!

1 lună in urmă 1

Astăzi de la ora 19:30, în cadrul rundei a 24-a din Bundesliga se va derula un nou episod din „Der Klassiker”, Bayern – Dortmund.


Pariuri pe goluri: Recomandările zilei, pentru un mini-combo în cota 3.14!


Campioana abordează derby-ul de astăzi din postura de lider cu 52 de puncte în timp ce marea rivală de află pe locul 5 cu 39 de puncte.

Bavarezii nu-și permit pași greșiți pe „Allianz” având în vedere că RB Leipzig se află la distanță de doar două puncte. Parcursul din ultima perioadă nu a fost foarte convingător pentru lider, care a biifat doar o victorie în ultimele trei etape de campionat, 5-1 cu Koln, rezultat care a venit după o remiză 3-3 pe teren propriu cu Bielefeld și un eșec cu 2-1 cu Frankfurt.

De partea cealaltă Borussia Dortmund este în revenire de formă, fiind neînvinsă în ultimele cinci meciuri oficiale, venind pe „Allianz” după patru victorii consecutive, cu Sevilla, Schalke, Bielefeld și Monchengladbach. Aflați pe locul 5 cu 39 de puncte „galben-negrii” nu mai speră la titlu diferența de marea rivală Bayern fiind de 13 puncte. Dortmund se agață însă de locul de „top 4” care să le asigure prezența la startul ediției viitoare a UCL, distanța față de Frankfurt, formație aflată pe locul 4, fiind de doar 3 puncte. În tur, Bayern s-a impus la Dortmund cu scorul de 3-2.

Pont: Bayern – Dortmund, 1X și 2-5 goluri – cota 1.61

Echipe probabile Bayern – Dortmund:
Bayern: Neuer – Süle, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Müller, Coman – Lewandowski
Dortmund: Hitz – Morey, Can, Hummels, Schulz – Bellingham, Delaney, Dahoud – Reus, Haaland, Brandt

The post Bundesliga: „Der Klassiker” își derulează un nou episod » Pariem pe forța campioanei în Bayern – Dortmund! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă