Bulldogii francezi ai artistei Lady Gaga au fost găsiți, după atacul în care bărbatul care-i plimba a fost împușcat

2 luni in urmă 7

Cei doi câini ai artistei Lady Gaga – raza bulldog francez – au fost găsiți, după atacul armat de miercuri, când bărbatul care-i plimba a fost împușcat.

Câinii au fost găsiți în siguranță, iar poliția i-a predat artistei, relatează BBC.

Reamintim că după atacul armat, Lady Gaga a postat și un mesaj pe Twitter, anunțând că e dispusă să ofere o recompensă de 500.000 de dolari pentru recuperarea bulldogilor.

Sursa Twitter

Poliția nu a oferit prea multe detalii despre cum au fost recuperați câinii.

Associated Press a relatat că buldogii francezi au fost aduși la secția de poliție din Los Angeles de o femeie, iar reprezentanții cântăreței au confirmat că îi aparțin. Femeia nu ar fi fost implicată în atacul armat, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Momentul în care cei doi câini au fost furați a fost surprins și de camera de supraveghere de la casa unui vecin.

Lady Gaga, care se afla în Roma unde lua parte la turnarea unei pelicule în momentul furtului, nu a comentat personal pe marginea acestui subiect. Cu toate acestea, Departamentul de Poliţie din Los Angeles (LAPD) a confirmat că doi câini din rasa Bulldog Francez au fost furaţi sub ameninţarea armei de la un bărbat de 30 de ani, pe Sierra Bonita Avenue din Hollywood, miercuri seară.

Bărbatul, identificat în mai multe relatări mass-media ca fiind persoana angajată să plimbe câinii vedetei, a fost împuşcat cu un pistol semi-automat.

Al treilea câine, Miss Asia, a fugit şi a fost recuperat ulterior.

Citește și

Bărbatul care plimba câinii artistei Lady Gaga a fost împușcat. Doi bulldogi francezi ar fi fost furați

Sursa Foto: Twitter

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă