Bulgaria oferă vouchere de 10 euro pentru a încuraja vaccinarea împotriva COVID-19. Unde pot fi folosite tichetele

1 lună in urmă 47

Bulgaria oferă vouchere de 10 euro pentru a încuraja vaccinarea împotriva COVID-19. Voucherele pot fi folosite pentru a cumpăra alimente şi sunt valabile începând de vineri în supermarketurile unui mare lanţ de distribuţie.

Bulgaria oferă vouchere de 10 euro pentru a încuraja vaccinarea împotriva COVID-19. În ce oraşe sunt oferite

Dozele de vaccin le vor fi administrate doritorilor în faţa acestor supermarketuri din Sofia, Plovdiv, Varna şi Burgas, a transmis postul de televiziune Nova, conform Agerpres.

Bulgaria este pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ce priveşte rata de vaccinare anti-COVID. Mulţi bulgari au prejudecăţi faţă de vaccinuri, alimentate şi de zvonurile care circulă pe internet.

Citeşte şi: EXCLUSIV Victor Ponta: „Creștere economică a fost în Bulgaria, Turcia, Grecia, pe banii românilor că nu toți suntem bogați să mergem în România” 

Tot vineri, lucrători din domeniul HORECA au protestat la Plovdiv faţă de restricţiile legate de varianta Delta, care vor intra în vigoare marţi.

Postul bulgar bTV a transmis că demonstranţii au blocat pentru scurt timp străzile din centrul oraşului Plovdiv.

Un protest similar a blocat temporar autostrada E-79 spre Grecia, în sud-vestul Bulgariei. Un protest naţional al acestei industrii este anunţat pentru săptămâna viitoare la Sofia.

În Bulgaria, numărul de infectări cu coronavirus este în creştere, iar sistemul medical se află deja sub o ‘presiune serioasă’, a declarat vineri un responsabil din sănătate, Stoicio Kazarov.

Aproape 4.000 de pacienţi cu COVID-19 sunt spitalizaţi pentru tratament, într-o ţară cu 6,9 milioane de locuitori.

Citeşte şi: Bulgaria reintroduce RESTRICŢII anti-COVID după creşterea alarmantă a numărului de infectări

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă