Buducnost-CSM Bucureşti, Live Video 19:00, Digi Sport 1. Meci extrem de important pentru românce

1 săptămână in urmă 6

  • Liga Campionilor: Buducnost - CSM București, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Ligue 1: PSG - Brest, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Pentru Adrian Vasile şi echipa pe care o antrenează, victoria pe terenul lui Buducnost este esențială, în primul rând pentru faza a doua a Ligii Campionilor.

Buducnost-CSM Bucureşti, Live Video Digi Sport 1, ora 19:00

CSM București a scăpat de infectările cu COVID-19, iar Adrian Vasile speră la un parcurs perfect în Liga Campionilor. Echipa este pe locul 5 şi are mare nevoie de victorie. Pentru "tigroaice" urmează alte două deplasări grele, cu Buducnost și cu Brest, și un meci acasă, cu Borussia Dortmund.

"Totul vine foarte repede, foarte comprimat, trebuie doar să fim foarte pregatiţi la ora meciului", a declarat Adrian Vasile, antrenorul echipei CSM București.

"Este mereu greu să joci în deplasare, mai ales cu Buducnost. Când joacă acasă, este o echipă complet schimbată", a afirmat Siraba Dembele, jucătoare de la CSM București, completată de Emilie Arntzen: "Vrem să câștigăm fiecare meci, dar prima dată ne concentrăm pe jocul cu Buducnost".

CSM Bucureşti a transferat-o pe Kalidiatou Niakate, de la Brest, campioană olimpică, mondială şi europeană

CSM București a anunțat un transfer important. Kalidiatou Niakate, campioană olimpică, mondială și europeană cu naționala Franței, va evolua din sezonul următor pentru tigroaice.

În vârstă de 26 de ani, Kalidiatou Niakate, interul-stânga de la Brest, a fost decisivă în meciul direct din Sala Polivalentă. Al zecelea său gol, marcat în ultimele secunde, a adus victoria echipei din Franța.

Etichete: liga campionilor handbal , kalidiatou niakate , video buducnost csm bucuresti

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă