Budescu, sincer în privința lui Gigi Becali: "Ne-am văzut la bază și am avut o discuție". Ce spune despre Edi Iordănescu

1 săptămână in urmă 28

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Constantin Budescu (32 de ani) a avut un discurs cât se poate de sincer după victoria cu FC Botoșani. "Artistul" de la FCSB a spus că are o relație bună cu Gigi Becali, care în realitate nu este la fel de dur precum lasă impresia la TV. Budescu a spus că plecarea lui Edi Iordănescu l-a surprins, dar el și colegii săi trebuie să treacă peste acest moment:

Budescu, sincer în privința lui Gigi Becali: "Ne-am văzut la bază și am avut o discuție". Ce spune despre Edi Iordănescu

"Ne bucurăm că am reușit să câștigăm, totul este ok. Critici? Nu știu, după câteva zile a spus altceva (n.r Gigi Becali). Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră, să facem cât mai multe puncte. Ne-am văzut pe la bază și am avut cu totul și cu totul altă discuție. Era total opus față de cum îl vedeți la televizor. Noi trebuie să ne vedem de treabă și la final trebuie să ne uităm la rezultat. Dacă azi am câștigat, înseamnă că ne-am făcut treaba.

Toți am rămas surprinși de plecarea lui Edi Iordănescu, nu era cazul, dar s-a întâmplat. Am fost surprinși, noi trebuie să ne vedem de treabă. Din păcate, viața antrenorilor depinde de mai multe lucruri, nu doar de rezultate.

Eu pot pleca în orice perioadă de transferuri, dar acum nu vreau să plec. Tocmai am venit! Noi sperăm să obținem cât mai multe puncte până la playoff și să fim cât mai aproape de CFR. Putem ține pasul cu CFR, chiar dacă ei nu prea se încurcă. Vom vedea ce se va întâmpla în playoff", a spus Budescu, după victoria cu FC Botoșani.

VIDEO Rezumatul meciului FCSB - FC Botoșani

Clasament Liga 1

Etichete: constantin budescu , meciuri liga 1 , jucatori fcsb , meciuri fcsb , fcsb fc botosani

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă