Budescu e greu de adus! De ce problemă s-a lovit FCSB

1 lună in urmă 22

Articol de , - Publicat marti, 07 septembrie 2021, 08:05 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 08:13

FCSB negociază pentru readucerea lui Constantin Budescu (32 de ani) , doar că playmaker-ul are și o ofertă din alt campionat.

FCSB și CFR concurează pentru achiziționarea lui Constantin Budescu, dar e posibil să-l rateze amândouă pe internaționalul român. Budi are o ofertă din străinătate și e tentat mai degrabă să-și continue cariera în afara României.

Becali i-a propus un contract cu un salariu de 20.000 de euro lunar, unul mare față de nivelul obișnuit din campionatul nostru, dar mic în comparație cu veniturile pe care le-a avut Budescu la cluburile pentru care a evoluat în Asia. 

Cel mai recent a jucat pentru Damac, din Arabia Saudită. A mai avut de curând și o propunere din Qatar, inclusiv Mihai Stoica era convins că atacantul avea să semneze acolo. 

Superatacul Budescu-Keșeru pentru FCSB

Gigi și antrenorul Iordănescu încă mai speră să-l atragă pe Budi, așteaptă un răspuns al lui. Chiar dacă fereastra de transferări a fost închisă în Liga 1, Constantin mai poate să semneze cu oricare formație din campionat, întrucât el a devenit liber înainte să fie oprită mercato. 

Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017-2018, în care a marcat 9 goluri în 27 de partide. 

Echipa a terminat a doua în clasament, după CFR, dar a avut o campanie europeană foarte bună, a ajuns până în „16"-imile Europa League, unde a oprit-o Lazio, 1-0 la București și 1-5 la Roma. Iordănescu și Mihai Stoica speră să-l convingă pe Budi să se întoarcă acum, într-un moment complicat pentru roș-albaștri. 

FCSB e a opta în Liga 1, pe loc de playout, și are lotul subțiat din cauza vânzării unor jucători și a accidentării altora. Budescu ar putea să le mai rezolve problemele, ar putea face un parteneriat spectaculos în atac alături de Keșeru. 

600.000 de euroa încasat Budescu pentru cele patru luni pe care le-a petrecut la Damac, formația pentru care a evoluat cel mai recent. A jucat în 12 meciuri pentru saudiți, fără să marcheze vreun gol

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește și: 

Victima preferată » Detaliul care-i dă fiori lui Dario Bonetti înainte de „Derby de România”

FCSB, propunere pentru marea dilemă a lui Rădoi: „E oricând o soluție”

Playtech: ȘOC! Larisei Dragulescu i s-a PRĂBUȘIT tavanul apartamentului din Militari Residence! Vedeta e furioasă, imaginile sunt horror


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă