Budescu, cale liberă spre FCSB! Anunțul făcut de vedeta Astrei: "Voi discuta"

1 lună in urmă 34

Liga 1: Voluntari - UTA, marți, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - FCSB, marți, 20:00, Digi Sport 1

După remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, Budescu a recunoscut că este dispus să negocieze cu alte echipe, mai ales că se află în ultimele șase luni de contract: "Nu am niciun contract pe masă, dacă-l aveam vi-l arătam. Am discutat ceva cu patronul echipei, dar ceva amical despre o prelungire. Dacă va fi ceva de la Steaua (n.r FCSB), de la oricare echipă, voi discuta. Mai sunt cinci luni de zile. Dacă nu, joc până la finalul contractului.

Dacă o să vină un contract pe hârtii, nu pe gură, mă voi uita, pentru că pot discuta cu orice echipă, sunt în ultimele şase luni de contract. Suma de transfer e măricică (n.r clauza de reziliere), ţinând cont că sunt în ultimele luni", a spus Budescu, după remiza cu Universitatea Craiova.

VIDEO Ilie Dumitrescu le-a transmis celor de la FCSB să-l transfere pe Budescu

Ioan Niculae vrea să-i ofere un nou contract lui Constantin Budescu

În urmă cu două zile, Bogdan Mara a spus că patronul Ioan Niculae ar fi gata să-i ofere un nou contract lui Budescu: "Budescu nu are cum să plece momentan, are contract cu noi. N-a fost nicio discuție cu FCSB. Are clauză de reziliere de 8-900.000 de euro. E în ultimele luni, poate să semneze cu altcineva. Domnul Niculae a vorbit cu el și i s-a propus prelungirea contractului cu Astra.

E posibil să prelungească. Au o relație mai veche, de prietenie, ar fi căzut de acord din ce am înțeles. Este vorba de o mărire de salariu sau un contract pe mai mulți ani. Vrea și jucătorul o stabilitate", a explicat Bogdan Mara la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Rezumatul partidei Astra - Universitatea Craiova 1-1

Etichete: gigi becali , constantin budescu , astra ioan niculae , mercato , jucatori astra , transferuri fcsb , jucatori fcsb , gigi becali fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă