BUCURIE pentru fanii ABBA! Formația a lansat un nou album

4 săptămâni in urmă 26

 BBC.com.uk Abba lansează un nou album Sursa FOTO: BBC.com.uk

Grupul suedez pop ABBA revine după patru decenii cu albumul „Voyage”, lansat pe 5 noiembrie, iar seria de concerte dedicate materialului discografic va debuta pe 27 mai, la Londra.

VINERI, 05 NOIEMBRIE 2021, 19:53

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

Detalii referitoare la albumul „Voyage” au fost anunţate la începutul lunii septembrie, împreună cu amănunte despre concertul revoluţionar în care Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad vor fi prezentaţi pe scenă sub forma unor avataruri digitale împreună cu o trupă live formată din zece instrumentişti.

Scena e special construită pentru acest eveniment şi se află în Londra, în Queen Elizabeth Olympic Park, iar concertele vor începe pe 27 mai 2022.

După anunţarea albumului, acesta a fost precomandat în peste 80.000 de copii în doar trei zile, în Marea Britanie. 

În acelaşi interval, au fost vândute şi mai mult de 250.000 de bilete pentru concertul în care ABBA va interpreta atât piesele consacrate, cât şi de pe noul album, scrie news.ro

La fel ca celelalte albume ABBA, noul disc a fost scris şi produs de Benny Andersson şi Björn Ulvaeus, aranjamentele şi versurile lor fiind completate de vocile artistelor Agnetha Fältskog şi Anni-Frid Lyngstad. 

La înregistrarea acestui album au participat și membrii Stockholm Concert Orchestra.

Albumul a fost înregistrat în studioul lui Benny Riksmixningsverket din Stockholm, pe o perioadă de patru ani.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă