Bucurie mare pentru Mihai Neșu! Fostul fotbalist a reușit să mănânce singur, la 10 ani după accidentul care l-a paralizat | VIDEO

1 lună in urmă 9

Mihai Neșu a început anul 2021 cum nu se putea mai bine! Fostul mare fotbalist se bucură foarte tare, după ce a reușit să mănânce singur, fără ajutor, la zece ani după accidentul care l-a lăsat paralizat.

Chiar dacă a beneficiat de ajutorul unor unelte speciale, Mihai Neșu a putut să se bucure de o cină ca o persoană obișnuită.

Fostul fotbalist de la Steaua, Utrecht și națională a fost filmat în timp ce mânca dintr-un castron cu mâncare cu mâna dreaptă, purtând o mănușă specială, care avea legată o lingură.

Cum a reușit Mihai Neșu să mănânce singur, la 10 ani de la accidentul care l-a lăsat paralizat

Mihai Neșu a impresionat o țară întreagă cu drama lui. A suferit un accident la un antrenament al formației olandeze FC Utrecht și a fost foarte aproape de moarte. Medicii au reușit să-l salveze, iar de atunci a început un proces de refacere. Nu s-a plâns niciodată și nu s-a gândit niciodată să renunțe. Face fizioterapie în fiecare zi și a învățat să scrie cu ajutorul unui bețișag, pe care îl manevrează cu gura, pe o tablelă specială. Acum își poate folosi ambele mâini.

„Sunt bine, nu pot să mă plâng de nimic. Am un program zilnic de vreo patru ani care este foarte puțin modificabil. Mișc ambele mâini, dar nu mă pot ajuta de ele 100%.

Mâna dreaptă este mai puternică și cu ea pot să beau apă cu o cană adaptată, dar nu mai mult de 100 grame. Mâna stângă e mai bine ca înainte, dar încă mai lucrăm. Nu am de ce să nu fiu mulțumit de starea mea de sănătate”, a spus el într-un interviu la Magic FM.

The post Bucurie mare pentru Mihai Neșu! Fostul fotbalist a reușit să mănânce singur, la 10 ani după accidentul care l-a paralizat | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă