Bucurie mare pentru copiii lui Meghan Markle şi ai prinţului Harry. Ce partener de joacă vor avea, în curând

1 lună in urmă 46

Veste minunată din partea lui Meghan Markle și a prințului Harry. După lungi așteptări, ducii de Sussex au luat o mega-decizie care este de bun augur pentru copiii lor, Archie și Lilibet Diana. Ce partener de joacă vor avea, în curând. Fanii sunt în culmea fericirii!

Ce se întâmplă în familia Meghan Markle şi Prinţul Harry

Pentru nimeni nu mai este un secret faptul că Meghan și Harry s-au mutat în California, din cauza neînțelegerilor cu membrii Casei regale britanice. După numeroase acuzații din partea ducesei, cuplul a hotărât că e mai bine să-și crească micuții departe de un mediu toxic. La mai bine de un an de zile de când s-au mutat în Santa Barbara, Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un anunț suprinzător.

Copiii lui Meghan Markle şi ai Prinţului Harry vor avea un nou partener de joacă. Micuții nu mai au mult de așteptat. Unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai ducilor de Sussex a confirmat că aşteaptă alături de soţia lui un alt bebeluş.

Așteaptă al treilea copil

Prieten cu Harry încă din copilărie, Guy Pelly va deveni din nou tătic. Soția lui, Elizabeth Wilson, aşteaptă al treilea copil. Astfel, Archie Harrison şi Lilibet, în vârstă de trei luni, vor avea încă un partener de joacă, pe lângă cele două fiice ale cuplului, Willow şi Clementine.

„Îl aşteptăm pe al treilea şi nu am putea fi mai entuziasmaţi”, a declarat Elizabeth Wilson, care este moştenitoarea imperiului Holiday Inn.

Guy Pelly are o relație specială cu prințul Harry. Acesta este fiul lui Lady Carolyn Herbert, una dintre prietenele prinţesei Diana. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a copilărit împreună cu Harry şi William. Totodată, este şi este naş pentru cel mai mic copil al ducelui şi ducesei de Cambridge, prinţul Louis.

Guy Pelly este bun prieten cu Harry și William

Pelly a ținut legătura cu prietenii săi din copilărie. Chiar l-a vizitat pe Harry în conacul lui californian. Despre Guy Pelly se știe că a condus un şir de cluburi de noapte de lux din Londra, inclusiv favoritul regal Mahiki din Kensington. Tânărul afacerist i-a organizat lui William petrecerea burlacilor, înainte ca de a se căsători cu Kate Middleton în 2011.

Meghan Markle şi Prințul Harry locuiesc în Santa Barbara, California, după ce au renunţat la Familia Regală în urmă cu aproape doi ani.

Ducii de Sussex au avut, recent, un eveniment special. Doria Ragland, mama lui Meghan, a împlinit vârsta de 65 de ani. De profesie asistent social şi instructor de yoga, Ragland locuieşte în însorita Californie şi adoră să se ocupe de cei doi nepoți ai săi.

The post Bucurie mare pentru copiii lui Meghan Markle şi ai prinţului Harry. Ce partener de joacă vor avea, în curând appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă