Bucurie mare pentru Andra și Cătălin Măruță. Zi importantă în celebra familie

1 lună in urmă 1

Azi e ziua de naștere a lui David Măruță, fiind una din cele mai importante evenimente din familie. Celebrul prezentator i-a transmis deja în direct cuvinte emoționante pentru singurul său fiu, iar nici mama micuțului nu s-a lăsat mai prejos.

Andra, mesaj emoționant pentru ziua de naștere a fiului

Zi extrem de importantă în familia Măruță! Deși prognoza arată ploaie, zâmbetul este pe fața tuturor membrilor familiei, pentru că azi e sărbătorit nimeni altul decât David. Micuțul a împlinit 10 ani și se bucură de mesaje care mai de care mai frumoase din partea invitaților din emisiunea de azi a tatălui său, dar și de cuvinte frumoase din partea fanilor mamei.

„La multi ani, fiul meu iubit! De 10 ani mă gândesc în fiecare clipă la binele tău și nu mă voi opri niciodată! Te iubesc! ❤️ @marutadavid”, a fost mesajul Andrei pentru ziua aniversară a primul său copil. „❤️ Te iubesc! ❤️”, a replicat băiatul.

Urmăritorii iubitei cântărețe i-au dorit o viață plină de bucurii și l-au sfătuit să-și iubească și să-și aprecieze mult părinții și ceea ce-i oferă. Moștenitorii lui Măruță sunt unii din cei mai apreciați copii de vedete. Cei doi sunt destul de activi pe rețelele de socializare și sunt un deliciu în cadrul clipurilor video de pe canalul de YouTube al Evei.

Câți bani scot din buzunar vedetele pentru educație copiilor?

“Am ales ca David să învețe la instituția unde a mers la grădiniță, ni s-a părut mai simplu să nu schimbe colectivul. De fapt, el continua programul ca până acum. Nu știe exact la ce să se aștepte, i-am povestit noi unele lucruri, dar, sincer, cred că prima zi de școală este diferită pentru fiecare copil, fiecare generație. Trebuie să afli singur ce este școala și să te îndrăgostești de ea”
Andra (declarații 2017)

Andra și Cătălin pătesc lunar pentru educația băiatului său suma de 1.00 de euro, iar pentru a Evei aproximativ 800 de euro pentru instituțiile private unde învață. Cele două vedete și-au unit destinele în fața ofițerului stării civile pe data de 10 august 2008, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au devenit în cele din urmă unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

„De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus „Da!” la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor sa fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie”, a declarat Andra la împlinirea celor 12 ani de căsătorie.

The post Bucurie mare pentru Andra și Cătălin Măruță. Zi importantă în celebra familie appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă