București, sectorul 4: Restricţii de trafic pe şoseaua Berceni, încep lucrările la noua staţie de metrou

1 lună in urmă 1

Luni 18 ianuarie încep lucrările la noua staţie de metrou care va fi construită pe Şoseaua Berceni, iar timp de 45 de zile circulația rutieră în zonă va fi restricționată pentru devierea reţelelor de utilităţi, transmite Agerpres. În toată această perioadă, cele două benzi de circulaţie de ieşire din Bucureşti vor fi închise, iar traficul va fi restricţionat pe o lungime de 500 de metri între sediile companiilor Toyota şi CanPack.

Noua staţie de metrou care se va întinde pe o lungime de 1,6 kilometri va fi construită între staţia Berceni, actualul capăt de linie al magistralei 2 de metrou, şi Şoseaua de Centură.

Va fi o staţie de metrou la suprafață, formată dintr-o clădire cu subsol, parter şi două etaje. Stația va avea şase zone pietonale, două dintre acestea vor fi situate pe partea opusă a Şoselei Berceni, fiind asigurată legătura printr-un pasaj pietonal subteran.

În imediata apropiere va fi amenajată o parcare de tip park&ride pentru a fi folosită de toţi cei care vor să ajungă în centrul Capitalei şi folosesc ca mijloc de transport metroul, precizează sursa citată. (Foto: Stație de metrou / Metrorex)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă