Brutal. Cum arată un boxer profesionist după ce a fost atacat cu acid + cum s-a produs, pas cu pas, asaltul

1 lună in urmă 26

  • Liga 1: Farul - FCSB, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Fostul deținător al centurii WBC International la categoria ușoară a povestit, prin intermediul unei postări de pe contul personal de Instagram, cum a fost atacat cu acid în cantonament, în toiul nopții, de mai mulți răufăcători care i-au spart ușa.

Galerie Foto

Viktor Kotochigov, atacat cu acid în Anglia

Cantonamentul din Anglia a fost cu ghinion pentru mine. Pe scurt, despre situație. Am zburat în Anglia, pentru a mă pregăti pentru meciul de pe 11 decembrie. Am luat o cameră și am început să mă antrenez.

Într-o noapte, am auzit gălăgie pe la ușă, cineva încerca s-o deschidă. Mi-a venit în cap imediat să merg la bucătărie să iau un cuțit, dar nu era nimic acolo, în afară de niște furculițe și linguri.

Află ce stă cu adevărat la baza societății americane. Mit sau manipulare? Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Ușa s-a deschis, oamenii au pătruns înauntru, cu glugile pe cap. M-am ridicat imediat, am mers la ei, dar se pare că nu aveau deloc în plan să ne batem, așa că au aruncat pe mine cu acid și au plecat imediat. M-am întins pe jos de durere”, a povestit Viktor Kotochigov.

Ce a urmat după atacul cu acid

Boxerul și-a continuat relatarea și a transmis că, după ce atacatorii au plecat, și-a sunat antrenorul, care l-a dus de urgență la spital.

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi sun antrenorul. A venit la mine în plină noapte, m-a dus la spital și a avut grijă de mine, de aceea îi sunt foarte recunoscător.

Mi-am petrecut ultimele zile în spital, cu arsuri, sub supravegherea medicilor. Nu am intrat cu nimeni în conflict, nu știu cauza atacului”, a încheiat kaxahul.

Viktor Kotochigov, care a debutat în box în 2015, are 12 victorii și două înfrângeri la profesioniști.

Etichete: acid , viktor kotochigov , boxer
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă