Bruno Fernandes, reacție spumoasă după ce s-a spus că e dorit de Barcelona: ”Credeam că abia am intrat în noul an!”

1 săptămână in urmă 17

  • Serie A: Torino - Fiorentina, luni, 18:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Espanyol - Elche, luni, 22:00, Digi Sport 2

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Bruno Fernandes, reacție spumoasă după ce s-a spus că e dorit de Barcelona: ”Credeam că abia am intrat în noul an!”

Publicația El Nacional a anunțat că Barcelona ar fi interesată de Bruno Fernandes în cazul în care tentativa de a-l transfera pe norvegianul Erling Haaland va eșua. Portughezul ar fi fost interesat să plece de pe Old Trafford după rezultatele sub așteptări înregistrate de Manchester United.

Totuși, portughezul a negat zvonul potrivit căruia ar fi dorit la Barcelona printr-o remarcă plină de ironie referitoare la ”Ziua Păcălelilor” la adresa publicației care a făcut această dezvăluire.

Credeam că abia am intrat în noul an în urmă cu câteva zile și deja suntem pe 1 aprilie”, a scris Bruno Fernandes pe rețelele de socializare.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Bruno Fernandes, o variantă de transfer pentru Barcelona

Barcelona este într-o perioadă de căutări, în special după plecarea lui Messi, iar catalanii vor să aducă un nume mare pentru a suplini prezența argentinianului.

Conform presei din Spania, Joan Laporta are și planul B în cazul în care transferul lui Erling Haaland nu se va mai realiza. Sursa citată anunță că Barcelona se va reorienta către fotbalistul de la Manchester United pentru un transfer în cazul în care Haaland nu va da curs ofertei grupării blaugrana.

Totuși, mutarea ar fi una la fel de dificilă precum cea a norvegianului, având în vedere că formația catalană ar avea nevoie de o investiție foarte mare, care s-ar ridica la ordinul sutelor de milioane de euro când vorbim despre suma de transfer și salariul fotbalistului portughez.

În acest sezon, Fernandes a fost din nou la nivel înalt, la fel ca și în stagiunea precedentă. Acesta are 24 de meciuri pentru Manchester United, în care a marcat de 5 ori și a oferit 9 pase decisive.

Etichete: barcelona , manchester united , bruno fernandes

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă