Bruno Fernandes a explicat care este singura "problemă" pe care o are cu Cristiano Ronaldo

1 lună in urmă 32

  • Cupa României: Gaz Metan - Chindia, marți, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: Dinamo - FC Argeș, marți, 21:00, Digi Sport 1

Cei doi au o relație bună de joc, dar comunicarea dintre ei are de suferit uneori din cauza dialectului pe care îl folosește șeptarul de pe Old Trafford, născut în Funchal, cel mai mare oraș al insulei Madeira.

Bruno Fernandes a explicat care este singura "problemă" pe care o are cu Cristiano Ronaldo

Acest lucru a fost dezvăluit chiar de către Fernandes, în cadrul unui vlog realizat împreună cu Jesse Lingard, coechipierul său de la Manchester United. La un moment dat, portughezului îi era dificil să înțeleagă ce i se spunea, întrucât fotbalistul născut în Manchester vorbește cu accent de mancunian. Bruno a explicat apoi că pățește acest lucru și cu Ronaldo.

"Îmi place cum vorbești tu, pentru că în Portugalia se întâmplă fix același lucru. Există unele cuvinte în portugheză, încât dacă îl întrebi pe Cristiano, îți va spune că eu și Diogo vorbim altă limbă, deși toți trei suntem din aceeași țară.

Cristiano vorbește cu unul dintre cele mai nasoale dialecte din limba portugheză. Ronaldo și accentul lui de Madeira... Dumnezeule, jur că portughezii habar nu au ce vorbesc oamenii de pe insula asta", a explicat Bruno.

Cristiano Ronaldo, discurs marca Sir Alex Ferguson la pauza meciului cu Atalanta

Muntele are legile lui, iar Steve Backshall și echipa pornesc într-o călătorie în care nu e loc de greșeală. Vezi Steve Backshall urcă în Alpi, azi de la 21:55, pe Digi Life, în Digi Online.

Presa britanică a reușit să afle ce le-a spus CR7 colegilor săi în vestiar, în contextul în care Manchester United era condusă cu 2-0 și nu arătase mai nimic pe teren. Potrivit publicației Express, primul care a încercat să repare lucrurile a fost Solskjaer. Antrenorul norvegian a încercat să-și calmeze jucătorii, dar apoi Ronaldo a venit cu o abordare total diferită.

Șeptarul le-a spus pe față că au avut o prestație 'inacceptabilă', întrebându-i apoi retoric "Nu vă este rușine?". Întregul discurs al lui Ronaldo ar fi fost unul asemănător cu cele pe care le ținea și legendarul Sir Alex Ferguson în vestiar, pe vremea când o pregătea pe Manchester United. 

Scoțianul este cunoscut pentru faptul că nu își menaja deloc jucătorii când lucrurile mergeau prost, iar lusitanul pare să fi împrumutat această caracteristică de la cel pe care îl consideră tatăl lui în fotbal.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , portugalia , bruno fernandes
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă