British Petroleum anunță că va adopta programul de muncă hibrid 3 cu 2 după pandemie

1 lună in urmă 2

British Petroleum și-a anunțat 25.000 de angajați de la birourile sale că vor lucra de acasă două zile pe săptămână ca parte a planului de a adopta un plan de muncă flexibil după pandemia de COVID-19, relatează The Guardian.

The Guardian au dezvăluit vara trecută că BP intenționează să își reducă drastic spațiile de birouri prin implementarea muncii de la distanță și a unui program flexibil în contextul efectelor economice cauzate de pandemia și a disponibilizărilor masive pe care compania petrolieră a fost nevoită să le facă.

BP a anunțat anul trecut că intenționează să renunțe la aproximativ 15% din cei 70.000 de angajați din 79 de țări, majoritatea posturilor vizate de disponibilizări fiind în birouri.

Compania își va „schimba și reconfigura” birourile în timp pentru a susține colaborarea și crea medii de muncă mai flexibile pentru a organiza ședințe și împărtăși idei, a declarat un purtător de cuvânt privind noul plan.

Planul de restructurări include și vânzarea sediului său din Londra din piața St. James, BP confirmând anul trecut că a vândut clădirea unui fond de investiții din Hong Kong dar că o va închiria pentru următorii doi ani înainte de a se muta.

Citește și:

CEO-ul Goldman Sachs respinge munca la distanță: „o aberație” care trebuie corectată cât mai rapid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă