Britanicii, îngrijorați că o pot pierde pe Emma Răducanu în fața României. Declarația care a stârnit teama

4 săptămâni in urmă 24

  • Cupa României: U Craiova 1948 - Sepsi, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Cupa României: Poli Timișoara - Rapid, 21:00, Digi Sport 1

Britanicii, îngrijorați că o pot pierde pe Emma Răducanu în fața României. Declarația care a stârnit teama

Sportiva cu tată rămân, mamă chinezoaică și născută în Canada, reprezintă Marea Britanie, țară în care s-a mutat de la vârsta de doi ani. Jurnaliștii britanici de la Daily Mail scriu despre primirea călduroasă de care a beneficiat Emma în România și evidențiază o declarație a Anei Bogdan, care a spus recent că i-ar plăcea ca tânăra jucătoare să reprezinte țara noastră la Fed Cup.

"Vino să joci la Fed Cup pentru noi! Emma Răducanu a fermecat România, iar țara tatălui său și-ar dori să o ademenească", a titrat Daily Mail, care a continuat: "Ana Bogdan, adversara de joi a lui Răducanu, spune că s-ar bucura dacă racheta numărul 1 din Marea Britanie ar reprezenta țara de origine a tatălui său".

"Răducanu a vorbit despre modul în care jucătoarele din România, care sunt mai numeroase în circuit decât britanicele, au fost foarte prietenoase și 'au luat-o sub aripa lor', a mai scris sursa citată.

"Dacă vrea să joace pentru România în Fed Cup (n.r - Billie Jean King Cup), e mai mult decât binevenită. S-a născut în Canada, dar a crescut în UK. E senzațional, înțeleg că vorbește și chineză. Știe și câteva cuvinte în română. E drăguț, are un accent drăguț", a fost declarația Anei Bogdan care i-a alarmat într-o oarecare măsură pe britanici.

Urmărim pentru prima dată viața unei familii de urși din munții Asiei. Hai să îi vezi în Digi Online, de la 21:00, pe Digi Animal World.

Totuși, jurnaliștii de la Daily Mail sunt convinși că Emma Răducanu va reprezenta Marea Britanie și nu România: "Indiferent de rădăcinile ei multiculturale, Răducanu a fost formată într-o foarte mare măsură în Anglia, așa că nu va reprezenta o altă țară".

”Te iubesc, România!”. Cum s-a fotografiat Emma Răducanu după prima victorie de la Transylvania Open

Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA) a câștigat primul ei meci de la Transylvania Open, de la Cluj, după ce s-a impus în 3 seturi, 4-6, 7-5, 6-1 în disputa cu Polona Hercog din Slovenia. 

Galerie Foto

Sportiva cu origini românești nu a ratat șansa de a se fotografia într-un loc din care se vede panorama orașului de sub Dealul Feleacului.

”Sunt extrem de fericită după victoria WTA obținută azi. Mulțumesc mult și România, te iubesc!”, a postat Emma Răducan, pe contul ei de Instagram.

VIDEO Discursul în limba română al Emmei Răducanu, la Cluj-Napoca

Etichete: tenis , romania , marea britanie , fed cup , emma raducanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă