Brigăzi convenabile pentru CFR Cluj și FCSB! S-au stabilit centralii meciurilor de joi din playoff-ul Ligii 1 | EXCLUSIV

3 zile in urmă 15

Adrian Cojocaru va conduce partida FC Botoșani – FCSB, iar Marian Barbu, arbitru recent introdus pe lista FIFA, va oficia la meciul Academica Clinceni – CFR Cluj.

Cei doi cavaleri ai fluierului vor arbitra cele mai interesante partide ale etapei a 6-a din playoff-ul Ligii 1. Confruntătrile sunt programate joi.

Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan, arbitrii români desemnați să conducă meciuri la Euro 2020, au fost opriți de la delegări în campionatul intern și trimiși să oficieze meciuri în Cipru și în Arabia Saudită.

Brigăzi convenabile pentru CFR Cluj și FCSB! S-au stabilit centralii meciurilor de joi din playoff-ul Ligii 1

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a trimis pe Dragoș Cojocaru (40 de ani) la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, încheiat 0-0, acum o lună.

Marian Barbu (32 de ani), introdus la finalul anului trecut pe lista FIFA special pentru a-l scoate pe Marius Avram, este „pila FRF”, a cuplului Răzvan Burleanu – Ocravian Goga, președintele și vicepreședintele FRF. Ultimul este președintele AJF Brașov, de unde provine speranța arbitrajului autohton, așa cum este catalogay de susținători arbitrul născut la Făgăraș.

Cei mai buni arbitri, recuzați de primele două clasate

Istvan Kovacs este recuzat de FCSB, iar Ovidiu Hațegan de CFR Cluj. Ambii vor arbitra în această săptămână în străinătate, primul în Cipru, al doilea în Arabia Saudită.

România este în fața unei premiere. Țara noastră va avea pentru prima dată doi arbitri la un turneu final de mare anvergură. Ovidiu Hațegan și Istav Kovacs vor conduce meciuri la Campionatul European 2020, care va fi găzduit și de țara noastră.

Pentru Hațegan va fi al doilea turneu final european, după cel din 2016. Ovidiu Hațegan a fost recent implicat într-un scandal monstru, alături de Sebastian Colțescu și Octavian Șovre.

Meciul dintre PSG și Istanbul Bașakșehir a fost oprit în minutul 14 după ce Colțescu l-a identificat pe Pierre Webo ca fiind ”ăla negru de acolo”. Sebastian Colțescu nu mai este pe lista FIFA, dar conduce meciuri în campionatul intern,

The post Brigăzi convenabile pentru CFR Cluj și FCSB! S-au stabilit centralii meciurilor de joi din playoff-ul Ligii 1 | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă