Brigada românească la meciul lui Bayern München din Liga Campionilor! Delegare-surpriză a forului european

2 luni in urmă 5

UEFA a anunțat brigăzile de arbitri pentru faza optimilor de finală din Liga Campionilor la fotbal feminin. Iuliana Elena Demetrescu va fi la centru în partida dintre Bayern Munchen și WFC Bilk-Kazygurt de joi 10 martie, ora 19.15 (ora României).

Iuliana Demetrescu (31 de ani) va fi ajutată la cele două linii de Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă, în timp ce rezervă va fi Cristiana Mariana Trandafir. Observator este Maria Luisa Villa din Spania.

Iuliana Demetrescu, originară din Râmnicu Vâlcea, s-a apucat de arbitraj în 2009, iar din 2016 este pe lista FIFA. Este de profesie învățătoare.

Brigada românească la meciul lui Bayern München din Liga Campionilor! Delegare-surpriză a forului european

„Am avut câteva persoane care mi-au influențat cariera de arbitru, persoane de la care am învățat multe, foarte multe. Și mă gândesc la Teodora Albon, Irina Mârț, Cristina Dorcioman, Cristina Babadag, Petruța Iugulescu, ultima fiind încă în activitate.

Nu am avut onoarea să arbitrez alături de doamnele Albon, Mârț și Babadag, dar mi-au fost modele”, declara într-un interviu pentru FRF.ro, acum un an, Iuliana Demetrescu.

Liga Campionilor Feminin UEFA, numită anterior Cupa UEFA Feminină (2001-2009), este o competiție internațională de fotbal pentru femei. Implică echipe de club de top din țări afiliate la organul de conducere european UEFA.

Competiția a fost disputată pentru prima dată în 2001–02 sub numele de Cupa feminină UEFA și s-a redenumit Liga Campionilor pentru ediția 2009–10. Popularitatea fotbalului feminin a crescut de la an la an.

Most keepers: 1 penalty save in a #UWCL game is decent@berger_ann: Hold my gloves@ChelseaFCW 🙌🙌🙌🙌🙌 pic.twitter.com/GbQrBpqlgo

— UEFA Women’s Champions League (@UWCL) March 5, 2021

În 2019/20, din cauza pandemiei COVID-19, sferturile de finală au fost disputate cu manșe unice la Bilbao și San Sebastián în luna august. Lyon a câștigat din nou, totuși, întâlnindu-se cu Wolfsburg pentru a patra oară într-o finală și triumfând cu 3-1 pe stadionul Anoeta.

Sursa foto: FRF.ro

The post Brigada românească la meciul lui Bayern München din Liga Campionilor! Delegare-surpriză a forului european appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă