Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti cercetează cazul a 3 eleve de la o școală din Capitală care au acuzat stări de rău și au ajuns la spital / Surse: este vorba despre eleve ale Școlii Centrale

5 zile in urmă 28

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2020/05/politia-si-jandarmerie-foto-politia-romana.jpg
Poliția municipiului București anunță că a fost sesizată astăzi, 22 septembrie 2022, “cu privire la faptul că 3 eleve ale unei unități școlare din Capitală au acuzat stări de rău”. Cecetările au fost preluate de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti (BCCO). Potrivit surselor Edupedu.ro, este vorba despre eleve ale Colegiului Național “Școala Centrală”.

“Astăzi, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că 3 eleve ale unei unități școlare din Capitală au acuzat stări de rău. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 6, precum și echipaje de prim ajutor. Elevele au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cecetările au fost preluate de BCCO București”, anunță Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Articolul Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti cercetează cazul a 3 eleve de la o școală din Capitală care au acuzat stări de rău și au ajuns la spital / Surse: este vorba despre eleve ale Școlii Centrale apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă