BREAKING NEWS | Universitatea Craiova s-a despărțit de Corneliu Papură! Anunțul oltenilor

1 lună in urmă 15

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de antrenorul Corneliu Papură (47 de ani), după nici trei luni de la numirea acestuia pe banca tehnică din Bănie.

Remiza înregistrată în urmă cu o zi de către Universitatea Craiova, scor 1-1 cu FC Argeș, în cadrul etapei cu numărul 20 din Liga 1, i-a fost fatală lui Corneliu Papură.

Conducerea clubului din Bănie a decis să se despartă de antrenorul român, iar anunțul a fost făcut prin intermediul rețelelor sociale.

Universitatea Craiova s-a despărțit de Corneliu Papură

Oltenii, cu antrenorul Corneliu Papură pe banca tehnică, au ajuns la al șaptelea meci fără victorie în Liga 1.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes!”, au anunțat oltenii pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Corneliu Papură a fost instalat în funcția de antrenor principal la Universitatea Craiova în luna noiembrie a anului trecut, după plecarea antrenorului italian Cristiano Bergodi

🤝 Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal Corneliu Papură au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes!

Publicată de Universitatea Craiova pe Sâmbătă, 30 ianuarie 2021

The post BREAKING NEWS | Universitatea Craiova s-a despărțit de Corneliu Papură! Anunțul oltenilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă