BREAKING NEWS | Super Liga a fost amânată! Anunțul oficial făcut de organizatori: „Cluburile engleze au fost forțate să se retragă!”

2 săptămâni in urmă 5

Organizatorii Superligii au emis un comunicat prin care anunță faptul că noua competiție este amânată! Decizia radicală vine după ce șase cluburi fondatoare din Premier League au ales să se retragă din competiție.

Cele șase echipe engleze care au făcut un pas în spate sunt: Manchester City, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal şi Tottenham.

În ultimele ore, au apărut informații conform cărora mai multe cluburi fondatoare ar intenționa să renunțe la Superligă.

Super Liga a fost amânată

Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a publicat un comunicat, din partea organizatorilor Superligii, prin care se anunță faptul că noua competiție a fost amânată, urmând ca proiectul să fie regândit. În comunicat se notează faptul că formațiile engleze, care s-au retras din Superligă, au fost supuse unor presiuni din exterior.

„Reconsiderăm etapele următoare pentru a remodela proiectul. Vom propune o nouă competiție, deoarece actuala nu funcționează. Cluburile engleze au fost forțate să se retragă, din cauza presiunilor venite din exterior”, au anunţat cei de la European Super League, într-un comunicat oficial postat pe Twitter de Fabrizio Romano.

Robin Gosens, ofensivă totală asupra Superligii

Fotbalistul neamț consideră că apariția Superligii va schimba fotbalul. Acesta a lansat cuvinte dure la adresa cluburile care se află în spatele noii competiții și susține că acestea se gândesc doar la bani.

„Un dezastru enorm, sunt șocat de noua realitate. Unde mai e etica fotbalului?

Oamenii continuă să moară în lume, n-au bani, dar vin aceste 12 cluburi cu Super Liga lor și pot avea 100 sau 150 de milioane să și le bage în fund! Unde mai e etica? Lucrul cel mai trist e că fotbalul a ajuns doar o chestiune de bani, bani și iar bani.

Toți trebuie să fim conștienți că fotbalul se va schimba pentru totdeauna, nu va mai fi la fel. Dar Super Liga e un dezastru, sunt șocat că va deveni realitate. Baza fotbalului era ca și un outsider să poată câștiga. 

Dacă Arsenal ori Tottenham se vor califica mereu fără vreun merit sportiv, nu mai există niciun principiu. Pagubele vor fi așa mari că mulți fani se vor opune și eu voi protesta alături de ei”, a declarat Robin Gosens, pentru revista Kicker.

The post BREAKING NEWS | Super Liga a fost amânată! Anunțul oficial făcut de organizatori: „Cluburile engleze au fost forțate să se retragă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă