BREAKING NEWS | Stirea citita acum de milioane de oameni! Fotbalistul disperat sa joace pentru Boloni a facut un gest nemaivazut! N-a mai fost lasat la antrenamentul propriei echipe

1 lună in urmă 24

Un fotbalist camerunez a oferit imaginile acestei perioade de mercato. 

Didier Lamkel Ze, legitimat la Royal Antwerp, vrea sa obtina in aceasta iarna un transfer la Panathinaikos. Belgienii nu par sa vrea sa-l lase sa plece, iar fotbalistul a decis sa le forteze mana oficialilor de la club intr-o maniera inedita. 

In aceasta dimineata, Didier Lamkel Ze s-a prezentat la antrenamente imbracat intr-un tricou al marilor rivali de la Anderlecht. Agentii de paza nu l-au lasat sa intre in baza sportiva in care trebuia sa aiba loc antrenamentul. 

This has got to be the best transfer story of the window so far... ????

Royal Antwerp forward Didier Lamkel Zé turned up to training wearing arch-rivals Anderlecht's kit, to try and force a move to Panathinaikos ????

And of course they didn't let him in... ???? pic.twitter.com/mtChDKsvdD

— Soccer AM (@SoccerAM) January 6, 2021

Reactia fotbalistului are la baza faptul ca sefii de la Panathinaikos si-au manifestat interesul pentru a-l transfera, insa negocierile avanseaza cu dificultate. 

Dupa doar cateva ore de la incident, Didier Lamkel Ze si-a cerut scuze. Intr-un mesaj video postat pe contul de Twitter al clubului, atacantul si-a cerut scuze celor din club si fanilor, care nu au vazut cu ochi buni aparitia camerunezului in tricoul marilor rivali. 

Persoonlijke mededeling van Didier Lamkel Zé: pic.twitter.com/6jEj6F4BhD

— Royal Antwerp FC (@official_rafc) January 5, 2021
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă