BREAKING NEWS | Stadionul din Craiova nu se mai numește „Ion Oblemenco”! Care este motivul

2 luni in urmă 15

Stadionul din Craiova pe care joacă Universitatea Craiova și U Craiova 1948 nu mai poartă denumirea „Ion Oblemenco”.

Deși suporterii sunt obșnuiți ca stadionul din Bănie să poarte numele lui Ion Oblemenco, una dintre legendele echipei din Craiova, lucrurile s-au schimbat și denumirea arenei a fost schimbată.

Lia Olguța Vasilescu, edilul Craiovei, susține că denumirea stadionului din Craiova a fost modificată încă de când a fost începută construcția noii arene din Bănie și a explicat de ce.

Stadionul din Craiova nu se mai numește „Ion Oblemenco”

Familia lui Ion Oblemenco ar fi trimis recent o înștiințare prin care a cerut ca stadionul din Bănie să nu mai poarte denumirea fostului mare atacant al Craiovei, dar Lia Olguța Vasilescu susține că pe adresa Primăriei Craiova nu a primit nicio astfel de înștiințare și oricum nu ar fi produs niciun efect deoarece actualul stadion nu mai poartă denumirea aceasta din 2015.

„Nu am cunoştinţă de vreo notificare, dar nici nu are de ce să vină, având în vedere că el nu are o denumire. Se numeşte Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova. Deci, din punctul ăsta de vedere, în momentul în care am început construcţia stadionului, ne-am gândit că este foarte posibil ca, într-o perioadă aproapiată, numele stadionului să fie dat de un sponsor.

Şi atunci toate cheltuielile să fie plătite, practic, din aceşti bani. Deocamdată, nu avem încă un sponsor care să se manifestat ca şi intenţie că îşi doreşte dea denumirea acestui stadion. Dar este foarte posibil ca după ce trece această pandemie, când se va juca în dispozitiv complet – să spun aşa – vom avea şi doritori”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

  • 30.944 de locuri are stadionul „Ion Oblemenco”
  • 52 de milioane de euro a costat construcția arenei din Bănie care a început la 7 septembrie 2015
  • 10 noiembrie 2017 este data la care a fost inaugurat stadionul într-un meci amical cu Slavia Praga, pierdut cu 4-0 în fața a 30.000 de spectatori

The post BREAKING NEWS | Stadionul din Craiova nu se mai numește „Ion Oblemenco”! Care este motivul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă