BREAKING NEWS | Simona Halep s-a retras înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian de la Linz: „Mă doare și nu pot juca!” Anunț foarte trist al campioanei noastre

3 săptămâni in urmă 16

Simona Halep (România, 22 WTA) s-a retras înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian (România, 100 WTA), din cadrul turneului WTA 250 de la Linz (Austria)!

Simona Halep a anunțat că nu poate intra pe teren în semifinala cu Jaqueline Cristian de joi seară din cauza unei accidentări la genunchi: „Din păcate, nu pot juca în semifinale după ce m-am accidentat la genunchi în meciul meu de ieri. Aș face orice pentru a putea juca, dar piciorul este umflat și mă doare. Lucrurile se puteau înrăutăți dacă jucam astăzi. Vreau să le mulțumesc enorm fanilor și organizatorilor de aici”, a transmis Simona.

Practic, sezonul s-a încheiat pentru Simona Halep, având în vedere că turneul de la Linz era ultimul din programul ei! După retragerea constănțencei, Jaqueline Cristian avansează în finală și se va duela pentru titlu cu câștigătoarea partidei dintre americancele Alison Riske (73 WTA) și Danielle Collins (29 WTA), programată la ora 19:00.

The post BREAKING NEWS | Simona Halep s-a retras înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian de la Linz: „Mă doare și nu pot juca!” Anunț foarte trist al campioanei noastre appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă