BREAKING NEWS | Simona Halep, marea absență a României în meciul de Fed Cup cu Italia

4 săptămâni in urmă 14

Simona Halep va rata meciul cu Italia, din Fed Cup! Fostul lider mondial își anunțase prezența la Cluj-Napoca, dar între timp s-a răzgândit.

Cea mai importantă jucătoare a României n-a jucat în 2020 în Fed Cup, iar decizia luată acum este una surprinzătoare, mai ales că Halep a decis să pună umărul pentru o victorie cu Italia.

Celelalte jucătoare selecționate de noul căpitan Monica Niculescu sunt: Patricia Țig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA) și Mihaela Buzărnescu (136 WTA). Totodată, Niculescu va fi căpitan-jucător, existând posibilitatea să intre în meciurile programate pe 16 și 17 aprilie.

„Ne bucurăm foarte mult să jucăm din nou în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, un loc de unde avem amintiri minunate, dintr-un oraș cu oameni pasionați de tenis care, chiar dacă nu vor putea fi în tribune, suntem convinși că vor fi cu sufletul alături de echipă, așa cum sunt toți susținătorii noștri din întreaga țară, cu toată energia lor pozitivă”, a spus Monica Niculescu, în vreme ce Alina Cercel-Tecșor, antrenorul echipei noastre, a declarat: ”Așteptăm de un an acest meci și mă bucur că, în sfârșit vom putea juca.

The post BREAKING NEWS | Simona Halep, marea absență a României în meciul de Fed Cup cu Italia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă