BREAKING NEWS | S-au inteles! FCSB a realizat al doilea transfer al iernii! Cat va scoate din buzunar Gigi Becali

1 lună in urmă 24

FCSB a realizat al doilea transfer al acestei ierni. 

Denis Harut va evolua din returul acestui sezon al Ligii 1 la FCSB, dupa ce Gigi Becali a batut palma cu patronul celor de la FC Botosani, Valeriu Iftime. 

Potrivit DigiSport, cele doua cluburi s-au inteles pentru transfeul fundasului in varsta de 21 de ani, moldovenii urmand a primi 600.000 de euro in schimbul fotbalistului. FC Botosani a pastrat si 20% din suma unui viitor transfer. 

Conform aceleiasi surse, Becali ar fi incercat sa ofere 650.000 de euro si doar 10 procente dintr-un transfer urmator, insa Iftime a preferat prima varianta. 

Dupa intelegerea celor doi finantatori, fotbalistul ar fi batut palma cu patronul ros-albastrilor, tot ce mai trebuie facut acum este sa se semneze documentele, iar sportivul sa fie prezentat oficial la FCSB. 

"99% e facut. Nu au semnat actele. Eu am convenit lucrurile mari cu domnul Becali, a ramas sa se faca documentele si sa se semneze", a declarat Valeriu Iftime, potrivit DigiSport.

Denis Harut este al doilea transfer din aceasta iarna al celor de la FCSB, dupa mutarea lui Risto Radunovic de la Astra. Iata cum ar putea arata primul 11 trimis in teren de Toni Petrea dupa aceste transferuri: 

Vlad - Cretu, Harut, Cristea, Radunovic - Morutan, Simion, Olaru - Man, Tanase, Coman

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă