BREAKING NEWS | S-a făcut transferul! Denis Haruț este noul jucător al lui FCSB | EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a dezvăluit, în exclusivitate, pentru ProSport, că nu există nicio ofertă, pentru Denis Haruț, din partea vicecampioanei României, așa cum Gigi Becali a anunțat.

UPDATE: ProSport a aflat că Denis Haruț tocmai a semnat cu FCSB!


Transferul internașionalului U 21 la FCSB tinde să se transforme într-o adevărată telenovelă. Zi după zi apar tot felul de declarații din partea celor două tabere, dar se pare că nimic nu mai este sigur până când actele se vor semna definitiv. Denis Haruț este jucătorul pe care Gigi Becali îl dorește foarte mult la echipa sa, dar totuși latifundiarul din Pipera nu este dispus să intre în licitație cu nimeni pentru acest fotbalist.

ProSport a aflat că Denis Haruț și-a dat acordul pentru transfer, însă între suma pe care Valeriu Iftime i-a cere lui Gigi Becali și cea pe care acesta este dispus să i-o ofere este o mică diferență. Cu toate acestea, patronul moldovenilor este convins că până la urmă cele două cluburi se vor înțelege.

 În ce stadiu sunt negocierile pentru Denis Haruț, după ce Gigi Becali a anunțat interesul Craiovei lui Mihai Rotaru. „Nu am discutat”

Valeriu Iftime a dezvăluit pentru ProSport că în opinia sa transferul lui Denis Haruț la FCSB este foarte aproape să se realizeze, deoarece nu sunt prea multe probleme în contradictoriu între cerere și ofertă. Patronul lui FC Botoșani ne-a mărturisit și faptult că nu a primit nicio ofertă de transfer pentru internaționalul U 21 din partea lui Mihai Rotaru. 

„Eu am vorbit aseară cu Gigi Becali și vă rog să mă credeți că nu am și nu am avut nicio discuție cu Mihai Rotaru pentru Haruț, nu știu cum de a fost el implicat în această afacere dintre noi și nici nu știu ce a vorbit impresarul care intermediază trabsferul cu Gigi Becali. Dar eu nu i-am zis nimic de domnul Rotaru lui Gigi Becali. Nu am primit nicio propunere pentru Haruț de la Mihai Rotaru”, a spus Iftime.

„Harut este înțeles cu FCSB”

În contiunuare, Valeriu Iftime ne-a mărturisit că după discuția pe care el a avut-o cu jucătorul său și-a dat seama că Denis Haruț este deja înțeles cu formația lui Gigi Becali, iar acest lucru nu îl deranjează.

„Din punctul meu de vedere, eu zic în continuare că suntem aproape înțeleși cu Gigi Becali pentru Haruț. Este totuși vorba de o diferență de câteva mii de euro, iar domnul Becali sunt sigur că poate să rezolve acestă diferență. Din câte știu eu, Haruț este înțeles cu FCSB. Am discutat cu Haruț și mi-am dat seama de acest lucru după modul în care mi-a vorbit.

Eu cred că acea mică diferență de bani, pe care încă discut cu Gigi, poate să fie rezolvată. De asta vă tot spun că suntem aproape înțeleși. Cam îmi dau eu seama de ce a spus Gigi Becali de Rotaru, deoarece lui Gigi îi place să o dea așa cu mantă. Dar eu consider că noi doi suntem aproape înțeleși”, a spus Iftime, pentru ProSport.

1 milion de euro este cota lui Denis Haruț, conform transfermarkt.com

15 partide a bifat Denis Haruț pentru FC Botoșani, în acest sezon

The post BREAKING NEWS | S-a făcut transferul! Denis Haruț este noul jucător al lui FCSB | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă