BREAKING NEWS | Robert Glință, la un pas de o nouă medalie europeană! Dinamovistul a fost la înălțime și a ajuns în finală la 100 de metri spate

3 săptămâni in urmă 22

Robert Glință a ajuns într-o nouă finală europeană, după calificarea în finala probei de 100 de metri spate

La Europenele de la Kazan, sportivul nostru a prins al doilea timp la general, 49,81 secunde, după rusul Kolesnikov (49,15).

Dinamovistul va concura mâine pentru o nouă medalie în reuniunea de după-amiază. Finala de la 100 metri spate este programată la 17:43 (ora României).

Robert Glință, la un pas de o medalie la Europenele de la Kazan

Joi seara, la Aquatics Palace din Kazan, a avut loc o nouă serie de semifinale și finale, în cadrul Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m), iar printre remarcați s-a numărat și românul Robert Glință.

Înotătorul nostru s-a calificat în cea de-a doua finală la competiția din Rusia. După bronzul de la 50 m spate, Robert va concura vineri în ultimul act și în proba de 100 m spate.

În semifinale, Robert Glință a înotat cele patru lungimi de bazin cu timpul de 49.81 secunde (al doilea din semifinale), iar vineri seara, de la ora 17:43, ora României, va evolua în marea finală.

În mai 2021, la Budapesta, a cucerit medalia de aur la 100 m spate și a devenit primul înotător român campion european, într-o probă masculină, din istoria natației românești.

Tot vineri, 5 noiembrie, dar în sesiunea de dimineață vor intra în competiție din nou și ceilalți înotători români.

De la ora 9:08, ora României, David Popovici și Vlad Stancu vor concura în serii la 200 m liber, iar de la ora 9:44, Alexandra Dobrin va intra în bazin în serii la 200 m mixt.

The post BREAKING NEWS | Robert Glință, la un pas de o nouă medalie europeană! Dinamovistul a fost la înălțime și a ajuns în finală la 100 de metri spate appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă