BREAKING NEWS | „Răzvan Lucescu a fost văzut în oraș!” Italienii anunță bomba zilei. Cu cine ar putea semna antrenorul român

3 săptămâni in urmă 23

Răzvan Lucescu este aproape să își decidă viitorul. Italienii anunță că antrenorul român a fost la Milano săptămâna trecută și că acesta este așteptat să semneze cu o echipă din Serie A. ProSport a anunțat în exclusivitate că Parma îl dorește pe fiul lui Mircea Lucescu.

Răzvan Lucescu nu s-a grăbit să semneze cu o echipă, după ce s-a despărțit de Al Hilal. Fostul selecționer a declarat în mai multe rânduri că nu se va grăbi să ia o decizie: „Sunt un antrenor care depinde foarte mult de cum se simte acolo unde merge”, spunea fiul lui Mircea Lucescu.

ProSport a anunțat în exclusivitate că Parma l-ar vrea pe Răzvan Lucescu, în cazul iminentei retrogradări. Miliardarul Kyle Krause ar miza pe tehnicianul de 52 de ani, căruia i-ar fi promis chiar transferurile unor alți jucători români, plus sprijinul total.

„Răzvan Lucescu a fost văzut în oraș!” Italienii anunță bomba zilei. Cu cine ar putea semna antrenorul român

Italienii anunță că Răzvan Lucescu ar fi fost văzut la Milano în săptămâna trecută. Potrivit lui Nicolò Schira, cunoscut jurnalist specializat pe transferuri, Răzvan Lucescu este curtat de Parma și de Sampdoria.

„Răzvan Lucescu a fost văzut la Milano săptămâna trecută pentru a se întâlni cu cluburile italiene”, scrie Nicolò Schira.

Coach Razvan #Lucescu was in Milan last week to meet the italian clubs for the next season. #Parma are interested in him. #Sampdoria have also asked info. #transfers

— Nicolò Schira (@NicoSchira) April 24, 2021

Antrenorul s-ar fi văzut cu reprezentanții celor două cluburi și ar urma să dea un răspuns în cel mai scurt timp.

O altă variantă pentru fostul selecționer al României ar putea fi Fenerbahce, care insistă pentru el. Cu toate acestea, turcii ar trebui să lupte și cu grecii de la AEK, care l-ar avea pe fostul antrenor al Rapidului pe listă încă de sezonul trecut.

 

Răzvan Lucescu este liber de contract după despărțirea de Al Hilal și a anunțat recent că nu-și dorește să semneze un nou angajament până în vară, dar românul este gata să-și schimbe planurile.

„Nu m-aș întoarce acum în fotbalul românesc! Vreau să rămân în fotbalul din străinătate cât mai mult timp, după mă voi întoarce, dar acum nu mă gândesc.

Nu am de gând să știu unde voi merge și nu voi ști nici în următoarele 3-4 săptămâni. Intenția mea e ca până în vară să nu merg nicăieri, dar zic de aceste 3-4 săptămâni pentru că îmi pun și eu lucrurile mai bine la punct”, spunea fostul selecționer al României, luna trecută.

The post BREAKING NEWS | „Răzvan Lucescu a fost văzut în oraș!” Italienii anunță bomba zilei. Cu cine ar putea semna antrenorul român appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă