BREAKING NEWS: Orban, testat de urgenţă după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19. Un moderator TV i-ar fi dat virusul

4 luni in urmă 79

Guvernul a anunţat că au fost suspendate întâlnirile de luni ale lui Ludovic Orban, după ce premierul a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus într-un platou de televiziune.

"Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane", a anunţat Guvernul.

Potrivit Ştiripesurse, Ludovic Orban ar putea fi suspect de COVID-19, după ce i-a acordat pe 29 septembrie un interviu jurnalistului Silviu Mănăstire de la B1TV, care, ulterior, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. 

De asemenea, premierul Ludovic Orban şi primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, au fost invitaţi, duminică seară, în platoul România TVla doar câteva zile distanţă după ce a intrat în contact cu moderatorul TV, confirmat cu COVID-19.

Nicuşor Dan: Principalele probleme ale Capitalei sunt termoficarea, poluarea şi traficul. Gabriela Firea, o persoană conflictuală

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă