BREAKING NEWS | Olimpiu Moruțan, ultimele detalii despre accidentarea suferită cu Botoșani. Vestea primită de Toni Petrea | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 26

FCSB va afla marți verdictul în cazul lui Olimpiu Moruțan, care n-a mai putut continua duelul cu Botoșani (2-1), după ce a acuzat dureri la spate.

Deși la finalul meciului a părut îngrijorat, Toni Petrea a fost informat că Moruțan n-are o accidentare gravă, iar tehnicianul speră să se bazeze pe acesta în cel mai scurt timp.

Programul în play-off-ul Ligii 1 este unul aglomerat, iar FCSB joacă joi la Clinceni, cu Academica, însă este greu de crezut că Moruțan va putea fi recuperat atât de repede.

FCSB află marți verdictul în cazul accidentării lui Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan a făcut luni o serie de investigații, iar cei de la FCSB vor afla marți când se vor putea baza pe fotbalistul care nu poate lipsi din formula de start a lui Toni Petrea.

Din primele informații obținute de ProSport, Moruțan nu s-a lovit rău la spate, iar FCSB speră ca jucătorul va reveni duminică, atunci când roș-albaștrii o întâlnesc pe Sepsi, în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

După accidentarea lui Moruțan, Toni Petrea a fost inspirat și l-a introdus pe Panțîru, iar acesta a adus victoria celor de la FCSB, fotbalistul profitând de „cadoul” portarului advers.

Toni Petrea: „Moruțan are o lovitură la spate, sper să nu fie foarte grav”

„Moruțan are o lovitură la spate, a acuzat dureri încă din prima repriză, sper să nu fie foarte grav, o să vedem mâine mai multe. Lotul nostru nu este foarte numeros. Ne așteaptă un meci greu cu Clinceni, cei de acolo au un moral zdruncinat, dar sunt convins că vor da totul pe teren împotriva noastră”, spunea Toni Petrea, la finalul meciului cu Botoșani.

Fotbalistul adus de FCSB chiar de la Botoșani s-a plâns de dureri la spate în minutul 60, iar Toni Petrea a fost nevoit să-l înlocuiască pe acesta după câteva minute, la scorul de 0-1.

Pentru FCSB urmează un program încărcat, cu meciuri din trei în trei zile. Următorul joc din play-off este programat joi, 22 aprilie, pe terenul celor de la Academica Clinceni, iar pe 25 aprilie se va disputa jocul cu Sepsi.

The post BREAKING NEWS | Olimpiu Moruțan, ultimele detalii despre accidentarea suferită cu Botoșani. Vestea primită de Toni Petrea | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă