BREAKING NEWS | Novak Djokovic, reținut după ce i-a fost anulată viza din nou! Când începe procesul în urma căruia se va decide dacă sârbul poate participa la Australian Open

3 zile in urmă 13

Autoritățile din Australia îl vor reține din nou pe Novak Djokovic (34 de ani), sâmbătă dimineață, anunță jurnaliștii de la Antipozi! După ce i-a fost anulată viza pentru a doua oară în 9 zile, Djokovic se va întâlni cu reprezentanții ministerului pentru Imigrări, care îl vor plasa în detenție.

În cadrul unei întrevederi pe care avocații lui Novak Djokovic au avut-o cu judecătorul Anthony Kelly, s-a stabilit ca Novak Djokovic să își petreacă seara noaptea de vineri spre sâmbătă în libertate. Djokovic va fi reținut însă din nou sâmbătă dimineață. Nole se află într-o situație incredibilă, ținând cont că luni ar trebui să debuteze la Australian Open.

Sâmbătă dimineață, la ora 08:00, Djokovic va fi audiat de reprezentanți din cadrul ministerului pentru Imigrări, apoi va fi plasat în detenție, cel mai probabil în același hotel pentru refugați. Avocații lui Djokovic au mai cerut ca audierea finală să fie făcută duminică, pentru a putea pregăti apărarea. Judecătorul Anthony Kelly va decide în acest weekend dacă Nole are dreptul să participe la Australian Open!

The post BREAKING NEWS | Novak Djokovic, reținut după ce i-a fost anulată viza din nou! Când începe procesul în urma căruia se va decide dacă sârbul poate participa la Australian Open appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă