BREAKING NEWS | Noi probleme pentru Elvir Koljic! Atacantul pleacă de urgență din țară: „Nu s-a simțit bine după repriza aia!” | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 24

Elvir Koljic nu a fost inclus în lotul Universității Craiova pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din play-off-ul Ligii 1. Iar Sorin Cârțu, președintele formației din Bănie, a dezvăluit, în exclusivitate, pentru ProSport, motivul pentru care absentează bosniacul.

Elvir Koljic pleacă de urgență din țară

Sorin Cârțu susține că Elvir Koljic nu s-a simțit bine după cele 45 de minute bifate în meciul tur cu ACS Viitorul Târgu Jiu, din semifinalele Cupei României. Astfel că atacantul bosniac va pleca în Portugalia pentru a efectua un RMN.

„Să vedem… nu simte el, probabil mai resimte niște… nu știu, vedem. Deocamdată, RMN-ul am înțeles că nu a rezultat nimica, dar se pare că se duce în Portugalia să facă un RMN. Nu s-a simțit prea bine după repriza aia. De aia face RMN-ul, să vadă ce îl deranjează”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru ProSport.

The post BREAKING NEWS | Noi probleme pentru Elvir Koljic! Atacantul pleacă de urgență din țară: „Nu s-a simțit bine după repriza aia!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă