BREAKING NEWS | Leo Messi nu a fost convocat pentru meciul Dinamo Kiev – FC Barcelona din Liga Campionilor! Decizia lui Ronald Koeman

3 luni in urmă 15

Ronald Koeman, antrenorul lui FC Barcelona, a decis să nu-l includă în lot pe cel mai important jucător al catalanilor, Leo Messi, pentru partida retur contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, din Liga Campionilor.

În meciul tur dintre FC Barcelona și Dinamo Kiev, echipa blaugrana s-a impus cu 2-1.

Partida Dinamo Kiev – FC Barcelona se va juca marți, de la ora 22:00.

Leo Messi nu a fost convocat pentru partida Dinamo Kiev – FC Barcelona

Pe lângă Leo Messi, nici mijlocașul Frankie de Jong nu a fost luat în lotul pentru meciul din Liga Campionilor. Antrenorul Ronald Koeman și-a motivat decizia prin faptul că cei doi jucători au nevoie de odihnă, deoarece au evoluat în multe partide.

Vestea că Leo Messi și Frankie de Jong nu se află în lotul Barcelonei este una excelentă pentru echipa lui Mircea Lucescu, având în vedere că cei doi jucători i-au pus multe probleme, în meciul tur.

„Am decis să nu-i convoc pe Lionel Messi și Frenkie de Jong. Au jucat în multe meciuri deja, au nevoie de odihnă”, a declarat Ronald Koeman, la conferința de presă care precedă meciul retur cu Dinamo Kiev.

🔊 Koeman, sobre la ausencia de Messi: "Hemos decidido no llevar a Messi y De Jong porque la situación en Champions es bastante cómoda y necesitan descanso. Es momento de descansar"#UCL https://t.co/mBvfjdl5gA

— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) November 23, 2020

Mișcarea lui Ronald Koeman nu este una surprinzătoare, deoarece FC Barcelona este lider în grupa G, din Liga Campionilor, cu nouă puncte obținute, după trei meciuri jucate.

Mircea Lucescu, despre dialogul purtat cu Leo Messi, după meciul Barcelona – Dinamo Kiev

Tehncianul român a vorbit despre momentul inedit de la finalul meciului tur, când l-a oprit pe Leo Messi pentru a-i cere tricoul.

„M-am întâlnit de atâtea ori cu el și cu Shakhtar. Putem, la nivelul la care suntem, să fim foarte amicali și foarte apropiați. Nu-i nevoie neapărat de o exagerarea în ceea ce privește interpretarea personalității lui. Am avut o discuție cu el, amicală. De altfel și înainte de joc. Și când am jucat cu Shakhtar discutasem. Era și el, era și Xavi atunci. În primul rând, este un băiat foarte normal. Comportamentul lui nu dă impresia că se simte în pielea unei vedete”, a povestit Mircea Lucescu pentru Look Sport.

The post BREAKING NEWS | Leo Messi nu a fost convocat pentru meciul Dinamo Kiev – FC Barcelona din Liga Campionilor! Decizia lui Ronald Koeman appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă