BREAKING NEWS | Joseph Akpala a ajuns pe masa de operație! Anunțul oficialilor de la Dinamo, după accidentarea suferită de către nigerian | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 11

Joseph Akpala, atacantul în vârstă de 34 de ani transferat recent la Dinamo, s-a accidentat și a ajuns pe masa de operație.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, Joseph Akpala s-a accidentat în cadrul antrenamentului susținut de către „câini” în cursul zilei de sâmbătă.

Ulterior, Dinamo a oferit un verdict în ceea ce îl privește pe nigerian: leziune a tendonului ahilian.

Joseph Akpala se operează în Belgia, după accidentarea suferită la Dinamo

Contactat de către ProSport, Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a oferit noi detalii despre situația atacantului nigerian. Acesta a anunțat că Joseph Akpala a intrat în operație, la o clinică din Belgia.

„În momentul acesta, se află în operație în Belgia. O să revenim cu detalii”, a spus Mario Nicolae, în exclusivitate pentru ProSport.

„Jucătorul nostru a efectuat o investigație amănunțită în cursul acestei zile. RMN-ul arată o leziune a tendonului ahilian”, a fost anunțul medicului echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, potrivit comunicatului emis de către reprezentanții clubului.

Un singur meci a apucat să joace Joseph Akpala în tricoul lui Dinamo, cel cu Academica Clinceni, scor 1-3, din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1.

Vestea accidentării lui Joseph Akpala vine la scurt timp după revenirea lui Adam Nemec (35 de ani) în echipa „câinilor”, și el accidentat, și suspendarea lui Magaye Gueye (30 de ani), prins dopat cu cocaină.

Astfel, Dinamo îi are pe postul de atacant doar pe Adam Nemec și Giani Stere (21 de ani), iar „câinii” l-au reprofilat și pe Andrei Blejdea (24 de ani), de meserie extremă stânga, utilizat în centru la meciul cu Academica Clinceni.

  • 150 de mii de euro este cota de piață a lui Joseph Akpala, potrivit Transfermarkt.
  • Bendel United și Bendel Insurance (Nigeria), Charleroi și Club Brugge (Belgia), Werder Bremen (Germania), Karabükspor (Turcia), Oostende (Belgia) și Al-Faisaly (Arabia Saudită) sunt echipele pentru care a mai evoluat Joseph Akpala.
  • Un gol în 13 meciuri a înscris Joseph Akpala pentru echipa națională a Nigeriei.

The post BREAKING NEWS | Joseph Akpala a ajuns pe masa de operație! Anunțul oficialilor de la Dinamo, după accidentarea suferită de către nigerian | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă